Hitac Etkinliği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _KORSAN_AZ tarafından 4 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. _KORSAN_AZ

_KORSAN_AZ User

Hitac Etkinliği 4-17 Ocak arasından olcak diye duymuştum yanlış mı duydum yoksa yine DO nun aksaklığı felan mı ? olucaksa ne zman olucak ? ( ayrıca konuyu yanlış yerde açtıysam kusura bakmayın )

2. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Hitaç etkinliği ile ilgili duyuru yayınlanmadan bişey diyemeyiz. Beklemede kalalım.

Konu uygun bölüme taşıyıyorum.

iyi forumlar

3. Forumda hiç duyuru yapılmadı.

4. Merhaba ,

Bize bu tür konularda bir bilgi gelirse forumda duyurusu yapılır.

İyi forumlar.

5. _KORSAN_AZ

_KORSAN_AZ User

tam adamına denk geldi çok iyi oldu :D olaiblirmiş dmeişsin ama nerden öğrendin ?

6. Orada "miş" sözcüğü kullandım ve üye olarak kesinlik katmamışım :) Bilgi sızdıran birinden öğrendim :D Kendisi ingiliz forumunda.

7. Merhabalar;

Temennimiz etkinliklerin oyuncular için en güzel şekilde geçmesi.Hitac etkinliğininde ödülleri gayet güzel bekleyip görelim.
    Merkezden duyurusu geldiğin an forumda paylaştıracağım takipçisiyim :D

İyi forumlar.

8. Gereksiz tasarımları veriyorlar. Her tasarım üstüne buz efekti olarak eklenir hale gelseydi süper olurdu ama almanlar bana fikir sormuyor ki.

Son düzenlenen: 5 Ocak 2016
  9. Merhabalar;

Sizin için gereksiz olabilir benim için oyunda farklı görselliklerin gelmesi güzel birşey.
    Ayrıca
    • 1 x 1 million Uridium
    • 20 x 100,000 Uridium
    • 1 x 30 Fully-upgraded LF4 Lasers
    • 2 x 10 Fully-upgraded LF4 Lasers
    • 5 x 5 Fully-upgraded LF4 Lasers
    • 1 x 30 Fully-upgraded SG3N-B02 Shield Generators
    • 2 x 10 Fully-upgraded SG3N-B02 Shield Generators
    • 5 x 5 Fully-upgraded SG3N-B02 Shield Generators
    • 5 x 50,000 rounds of UCB-100 Laser Ammo
    • 10 x 1 Arctic Spectrum
    • 10 x 1 Arctic Sentinel
    • 10 x 1 Arctic Venom
    • 10 x 1 Arctic Nostromo Ambassador
    • 10 x 1 Arctic Pusat
    • 10 x 1 Arctic Vengeance Lightning
    • 10 x 1 Ice Portal
    • Burada yazan ödüllerde gayet güzel ve zaten kapsül yaparken hitacdan uridium tecrübe ve şeref puanını sıktığınız cephane türüne göre alıyorsunuz.Her anlamda güzel bir etkinlik olur bence.

İyi forumlar.

10. Görsel gelsin tabi ama her gemi için ayrı buz tasarımı yapmak yerine efektler diye bir başlangıç yapabilirlerdi. Seçtiğimiz efekti her gemide kullanıp buz efekti kullanabilirdik ve devamında mesela baharda sallıyorum çiçek saçan efekt olurdu :D

Şimdi güncelleme bölümüne yazın diyeceksiniz ama iş işten geçmiş :)

11. _KORSAN_AZ

_KORSAN_AZ User

modum şimdi hitac ne zaman belli peki demaner etkinliği ne zman önümüzdeki etkinlikleri , indirim günlerini , yeni etkinlik kutularını felan söyleyebilirseniz çok iyi olur AMONRA ADMİN Almanya ya bir teklif sunduğum gibisinden bir şey söylemişti ödnümzüde bizi bekleyen sürprizleri felan söylerseniz çok iyi olur ya lütfen :D

12. 10 ocakta çıkacak diyen arkadaş var.

13. _KORSAN_AZ

_KORSAN_AZ User

hitac mi ??

14. Evet.

Konuşmacı Köşesi > Darkorbit Yenilikleri konusunda yazıyor. Fakat tarihi kesin olmayabilir.

15. _KORSAN_AZ

_KORSAN_AZ User

teşekürler :)

16. Rica ederim :) Tekrar söyleyim tarih kesin değil.

Konu çözüme kavuştu sanırım :)

17. _KORSAN_AZ

_KORSAN_AZ User

yani bi de yukardaki sorduklarım cevaplanırsa iyi olur :D ayrıca destek süreleri %20 artıcaktı ne zaman olur bu güncelleme ?

18. Belkide %20 uzatmazlar bekleyip görecez.

19. Merhabalar;

Hitaç ve diğer özel etkinliklerin başlayacağı zaman forumda duyuruları yapılıyor.Başka yerlerden duyduğunuz okuduğunuz şeyleri burada paylaşıyorsunuz diğer üyeler bu sefer niye etkinlik çıkmadı hani çıkacaktı vb. şeyler yazıyor biz zan altında kalıyoruz.
    Bir daha söylüyorum özel etkinlikler başlamadan forumda duyurulur duyurusu yok ise ne zaman başlayacak tarzı sorulara cevap veremiyoruz.

İyi forumlar.

20. _KORSAN_AZ

_KORSAN_AZ User

☼»Ŝ•Σ•R•F•R•İ•Ĉ«☼ saol kardeş

saolun modum konu kilitlenebilir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.