Hitac etkinliğini yapa bilmeyn varmı benım gıbı guclu klanlar sorunu ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve G_s_G_s tarafından 6 May 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. G_s_G_s

G_s_G_s User

Bu etkinlik herkezemi yoksa bellı başlı klanlara sımdı ust akılının bırı dıckkkı bu savas oyunu ıyı guzelde etkınlıgı ne dıye herkezın ana sayfasında cıkartıolar otocular ayrı bı dert bunlar ayrı bı dert bız ne yapalım kesıolar ban alcaz kesmeye calısyoruz 7 8 gemı tek gemı napsın cozum yok sonuc yok gelişme yok adam kayırma var

2. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Efendim HITAC'dan çıkıp adam kayırmaya nasıl bağlandık anlayamadım. Ancak bahsettiğiniz sorun halihazırda ekiplere iletilmiş durumda.

İyi forumlar.

3. aga derdin ne seni hep darkorbiti karalıyorsun madem bu kadar şikayetcisin bırak ama bırakamıyorsun :D

4. G_s_G_s

G_s_G_s User

Karalamıyorum hak adalet ıstıyorum emegım var gece gunduz her zerresınde kontrol etsınler hıle hurda bır kere kulanmısmıyım dıye arkadasım etkınlık yapamıyoruz kı ne gelse 7 8 gemı basımızda otoda kastıkları yetmıyor etkınlıgıde esır almıslar

Admın kayırmaları demıyorum oyun ıcınde klan kayırmları dıyorum ıcınız fesatsa ben napayım admın kayırması demek ıstesem admınler derdım suan sıze kırıldım

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 May 2018
  5. -Paradise-

-Paradise- Guest

Merhaba,

Oyun içinde her sunucuda farklı klanların çoğunluk sağladıkları için etkinlikleri domine etmeye çalıştıklarını diyorsanız farkındayız ve durum hakkında bir rapor hazırladık. Merkez ekip bize nasıl bir çözüm sunabilir bunu bilemiyorum.

Alt alta mesaj yazma konusunda sizi defalarca uyarmıştım. Tekrarı halinde kademeli bir ceza uygulanacak.

İyi forumlar...

6. G_s_G_s

G_s_G_s User

Alt alta yazdıgım ıcın ban aldım sanırım kolay gelsın

7. Aria

Aria User

Yönetimi bu konuda bende kınıyorum.

Demener etkinliğinde, bu sorunu söyledik. Görmezden gelindi.

Gidip, demener kargo gemisinin resmini hitac değiştirip yine sundular.

Zaten bu etkinlik geçti, diğeri geçti, sonraki geçti, geçip gidiyor. Benim hakkım yendi, etkinliğe katılamadım, klanlar baş gösterdi. Yani 1 klan hala 1 klan etrafında dönüyor.

Eğer böyle bir şey yapacaksanız. Klanlara ceza kesin, tüm biletlerini iptal edin. Ama nerde, yönetime ilettik deyip geçiştiriliyor.

Adminlere yine diyorum, solo karantina bölgesi istiyoruz. Giriş imkanı aynı olsun ama tek başıma girip karantina kapısı yapayım. Etkinlikler giremiyoz bari, karantinada tek başıma döner dururum. Canım sıkılmaz.

Cubi gideriz; Klanlar olur.
    Etkinlik gideriz; Klanlar
    Palla gideriz; Klanlar

Biz ne yapalım?!!!

Cillos™, G_s_G_s ve IIFSMII bunu beğendi.
  8. Etkinlik gorevi yapayim dedim 30sn sonra kestiler daha da hitacla isim olmaz. Ondan sonra niye mayin koyuyosunuz diye aglamasinlar.

Cillos™ bunu beğendi.
  9. takemyhard

takemyhard User

kayırma falan yok :( sen iftira atıyon :( alalta yazma bann yersin yasak :( kayıranlarla , kayıranları burda yazma bann yersin yasak :( sen eniyisi aim'de falan ara hakkını... gerçi oda yasak ama belki iltica falan edersen iltica ettiğin ülkede açarsın davanı :)

10. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Tartışma ortamı yaratacak mesajlar silinmiştir. Devamında cezai işlem uygulanacaktır.

İyi forumlar.

11. Merkez ekibin en uygun çözümü sınıf ayrımını düşünerek her kitleye hitap eden etkinlikler düzenlemesi olur. Bunu da herkes biliyor ve talep ediyor. Sorulması gerek soru ise bu talepler, raporlar gerçekten iletiliyor mu ?

Hitac etkinliği ve Demaner etkinliği sınıf ayrımından uzak etkinlikler olmuştur. Yani belirli bir kitleye sadece hizmet vermiştir. Sonra neden yeni oyuncu yok :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.