Hitac kapsulleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve RepManyağı tarafından 2 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ben suana kadar 2 tane kapsul bastim 80 k eksi seref yedim :D Kapsullerden ikisini ay donusturucusune bastim simdi bana 33gg ve 9 atlama kuponu verdi bundan sonra bir daha ceklis olacakmi yoksa verdikleri toplamda bu kadar mi

2. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Etkinlik sonu büyük çekiliş yapılacaktır ve çekiliş sonu seçilirseniz ödül alacaksınız.
    Kapsül dönüştürücüleri Uridium sayfasında bulabilirsiniz. Tam geliştirilmiş LF4 lazerleri veya 1 milyon Uridium içeren dev paketler gibi oyun içi ödüllerde şansınızı deneyebilir ya da en büyük mağazalarda geçerli 1.500 €'ya varan hediye çekleri için çekilişe katılabilirsiniz!

Bu etkinlik, 26 Eylül 2014 00:01'de başlayıp 12 Ekim 23:59'da sona erecektir.
    Keyifli Froumlar.

RepManyağı bunu beğendi.
  3. Merhaba ,

İlave olarak Ay dönüştürücüsünden kullandıklarınız oyun içi ödüller verecektir. Güneş dönüştürücüsü ise hediye çekleri yani oyun dışı ödüller verecektir.

İyi forumlar.

RepManyağı bunu beğendi.
  4. ben bastım 57 tane sarı roket verd bunun dışında cekilişte lf4 cıkabılırmı bana ?

5. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Çekiliş zamanı şansınız var ise tam gelişmiş LF4 lazerleri alabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

RepManyağı bunu beğendi.
  6. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Sonuç olarak büyük çekilişede katılmış oldunuz lf4 ve diğer hediyelerden biri çıkabilir :) Şans işi gerisi :)

İyi forumlar

RepManyağı bunu beğendi.
  7. Saolun konu kapanabilir

8. Nefes

Nefes User

Merhaba

Sizde sağolun kolay gelsin.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.