Hitac nedir?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CSOYLU tarafından 12 Kasım 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. CSOYLU

CSOYLU User

Dostlar bir sonraki videonun konusu hitac olacak gibi ancak hitac hakkında çok bilgim yok. Bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim. Teşekkür ederim.

2. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

BURADAKI Konumuza bir göz atınız.

iyi forumlar.

3. Captivity

Captivity User

Darkorbitin mafyasıdır kendisi pek güçlü değildir ama yanında gezdirdiği korumaları (server başına 3 klan kadar) x4 lazer ema ve rsb kullanma özelliğine sahiptir

Şaka bir yana etkinliğin tamamı hakkında bir bilgi mi yoksa hitac npc si hakkında bir bilgi mi istiyorsun ona göre yardımcı olayım

Cillos™, CSOYLU ve WolfWar bunu beğendi.
  4. CSOYLU

CSOYLU User

Etkinliğin tamamı ile bilgi olursa çok güzel olur. Videoda bu bölümü göstereceğim :) Kendini videoda görme şansın var.

5. CSOYLU

CSOYLU User

Modum oyun içinde bir yapboz gibi bir pencere var. O pencere ne işe yarıyor? Haritada hitac çıkınca nerde çıkıyor? Nasıl bişeydir bu hitac? Teşekkür ederim.

6. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Hitac ın yanındaki minion ları keserseniz bir kutu düşer. Her kutudan bir harf çıkar. HİTAC Yazısını oluşturunca bir kapsül oluşur.

O kapsül ile Kapsül çekilişine katılırsınız.

CSOYLU bunu beğendi.
  7. CSOYLU

CSOYLU User

Teşekkür ederim modum. Az önce hıtaca katıldım.

8. uzayl80

uzayl80 User

hitac bence araba radyötörüne benziyo yanındakilerde bujileri :D :D :D ama verdiği ödül yüzdesi cok düşük

WolfWar bunu beğendi.
  9. WolfWar

WolfWar User

Ben hep bilgisayar fanına benzetmişimdir ışıklı mışıklı olanlarından. Minyonlarınıda uçak motoruna :D

Cillos™ ve .KAPLAN bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.