Geri bildirim Hitac Saldırısı - Geri Bildirim

Konusu 'Tartışma / Görüşler' forumundadır ve .Paradoks. tarafından 12 Ağustos 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Bütün görevleri yapmayı başardım ama demiryolundan geçenler çok uzun olduğu için son Hitac’a hasar verme görevlerini şöyle yaptım: P.E.T.’e soruyorum, “haritada minyon var mı?”. O da hayır yok diyene kadar uzak duruyorum. Ardından hitac hasarını verip düşen kapsülü bile almak için 3-4 kez patlatılıp öyle alabiliyorum. Oyun çok tuhaflaştı ama mücadele etmek imkansız değil. Oyuna yeni başlayanlara sabır diliyorum.

2. Sayın Adminler, oyun yöneticileri HİTAC görevlerini tren kullanan oyuncular yüzünden yapamıyoruz etkinlik sonrası bir bann dalgası gelecek mi ? Yoksa oyunu bırakalım mı ? Eğer planınız buysa oyunu bırakmak üzereyim.

SzymekTR ve HUGOSANCHEZ bunu beğendi.
  3. Ben Hitaca hasar ver görevlerini direk pas geçtim.Botlardan yapmanın imkanı yok.Deneseydim kafayı yerdim herhalde.