hitac vuruş

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *TURKcrazy*pvp tarafından 19 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. hitacın canını çeyrek can kalana kadar indirdim o an başkasıda benle vurmaya başladı ve ödül ona gitti şimdi soruyorum ben mi yanlış biliyorum acaba hitaca son vuran mı ödülü alıyo

2. Merhaba ,

Bu sırada darbe puanınız filan azalıp bir süre uzaklaştıysanız diğer saldırana geçmiş olabilir. Normalde verilen hasara göre dağılması lazım diye biliyorum.

Frost Hitac

İlgili konuyu inceleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. Hitaca en çok zarar veren 10 kişi kapsül kazanıyor. Avantaj kutusu şeklinde düşüyor alman lazım.

Yandaki küçükler hakkında bilgim yok, yüksek vurana gidebilir diye düşünüyorum.

4. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Ödül ona gitmiş olamayada bilir çalma olayları da var. Kutunun üstüne yatıp ona gözükmesini beklemiş olabilir. Bunlara dikkat etmelisiniz. Ayrıca porttan atladığında arka tarafta ona sıkan birisi sizden çıkma ihtimalide var. Birde 3D oynuyorsanız sıktığınız minyonu porttan atladığınızda karıştırmışda olabilirsiniz.

İyi Forumlar.

5. Portaldan atlama olayı olabilir ben genelde portaldan atlayınca canı az olanı kesiyorum kapsül bana geliyor.

6. aynen porttan atladıktan sonra oldu ne saçmalık ben canını indiricem başkası porttan atlayınca benden alıcak

7. Merhaba ,

Portal'dan atladıktan sonra hemen devam edemediyseniz diğerleri sizden önce başladıysa aradan geçen sürede başkasına geçmiş olabilir.

Başka sorunuz yoksa konuyu kilitleyelim.

İyi forumlar.

8. adeniza

adeniza User

Hitac ödülü en yüksek vuran ilk 10 kişiye gidiyor, yardımcı gemilerinki ise yok eden kişiye gidiyor. Ayrıca düşen kutuyu sadece ödülü kazanan görebiliyor. Yani kutunun çalınması söz konusu değil.

9. -daytoday-

-daytoday- User

peki pet modülüylen alına biliyormu kutuyu cünkü yep ustune yatıyorlar uyanıklar:)

10. adeniza

adeniza User

Alınıyor, ayrıca dediğim gibi zaten sizin kutunuz porta gidin ortalık sakinleşince gidip alın :)

11. Merhaba ,

Gerekli cevaplar verildiği düşüncesi ile kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.