HITAC ZAMANLARI

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BigBarracudA tarafından 28 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. modum forumda araştırdımda tam bulamadım cevabımı hitaclar günde kaç tane çıkıyo çünkü ben gece oyuna takılan biri olarak hiç hitac göremedim daha ...

bide bilgi kirliliğimidir doğrumudur bilmiyorum 13.00. dan 22.00 a kadar çıkıyormuş hitaclar doğrumudur eğer doğruysa gece takılan biri olarak ben bu etkinlikten pek faydalanamıyorum...

bilgilendirirseniz sevinirim iyi çalışmalar iyi oyunlar

2. Merhaba ,

Şu anda net olarak 1 saat ara ile çıktığını söyleyebilirim. Gün içinde tam olarak kaçta başlıyor ve kaçta bitiyor net bilgim yok. Fakat genel olarak öğleden sonra başlar diye tahmin ediyorum. Yani 13:00 / 22:00 aralığı doğru olabilir.

İyi forumlar.

3. eywallah modum yani hitac ta bana göre değilmiş . fakat bu konuda bi bilginiz olursa etkinlik sss den paylaşabilirmisiniz kesin olarak ona göre hareket ederim.

kolay gelsin ...

4. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

konu hakında bilgi elimize geçtikçe forumda paylaşacağız kilitnbılır

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.