hitac

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve malıbu44 tarafından 2 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. malıbu44

malıbu44 User

slm hitac etkinliği yapıyorsunuz hitacı kesenler full +full gemiler yani etkinliğin bi anlamıda yok :D biz kesmeye çalışsakda o full arkadaşlar hemen bizi kesiyor.(full olmak için 1milyon stranür kesmiş adamlar)
    ayrıca hitac 3-4den 3-3 geçiyor atlıyoruz ortada hitac yok hitac KAMUFLE ALMIŞ :D
    ayrıca geçen gün hitac 3-1 e geldi ziyarete galiba :D ana harita olduğu için 1 slotu kestim helal bana , sadece bir harf verdi ödül gelmedi x4 lere yazık oldu:D
    anlayacağınız güçlü iyice güçlü oluyor güçsüz millete eğlence oluyor.

siz gidin goli tasarımı yapın olmazsa :D

2. *TONİGHT*

*TONİGHT* User

eskiden sürekli haritada çıkartı üstelik 3 er tane ama şimdi saatte bir çıkıyor bu etkinliği batırmış gerçekten :)

3. Merhaba ,

Maalesef etkinlik server için geneldir yani belli seviyedekiler katılabilir yada katılamaz diye bir sistem yok. Belki ilerde yapılabilir fakat kesin bir şey demek doğru olmayacaktır.

Güncelleme ve Fikir Havuzu bölümünde benzer konu açılmıştı diye hatırlıyorum arama yapıp eğer yoksa yeni konu açabilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.