HİTAÇ

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve uzorak tarafından 26 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. uzorak

uzorak User

bütün harfleri tamamladığımızda 1 kapsülmü elde ediyoruz? kapsüllerden gelen hediyeler nelerdir?ay dönüştürücüsüyle güneş dönüştürücünün farkı nedir?şimdiden teşekkürler

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Evet harfleri tamamladığınızda 1 kapsül elde etmiş olacaksınız.

uridium sekmesinden yada oyun anasayfa başla butonu altında bulunan kapsül çekiliş tıkladığınızda daha fazla kapsül alarak dönüştürme yapabilirsiniz.

Ay Ödülü Çekilişi’nin* (oyun içi malzeme ödülleri için) ödülleri şunlar:
    • 1 x 1 milyon Uridium
    • 1 x 30 Tam Donanımlı LF4 Lazeri
    • 2 x 10 Tam Donanımlı LF4 Lazeri
    • 5 x 5 Tam Donanımlı LF4 Lazeri
    • 1 x 30 Tam Donanımlı SG3N-B02 Kalkan Jeneratörü
    • 2 x 10 Tam Donanımlı SG3N-B02 Kalkan Jeneratörü
    • 5 x 5 Tam Donanımlı SG3N-B02 Kalkan Jeneratörü
    • 5 x 50.000 Atışlık UCB-100 Lazer Cephanesi
    • 20 x 100.000 Uridium
    *Ay Ödülü Çekilişi her sunucuda bir kez yapılır

Güneş dönüştürücü için sanırım konuda açıklanan 1500 Euro değerinde hediye çekleri veriliyor konuyu inceleyiniz.
    Hitac çekilişi

3. Peki Nefes Moderatörüm bu verilen Euro lar gerçek olarak veriliyor sanıyorsam fakat çek olarak, oraya kupon yazmışlar pek anlam veremedim. Jackpot Arena daki gibi 18 yaş sınırı var mıdır bu Eurolar için? Birde diyelim ki kazandık DarkOrbit haricinde istediğimiz yerde harcayabilir miyiz?

4. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Verilen eurolar gerçek para ödülüdür ve istedığınız gibi harcayabılırsınız;

Keyifli forumlar

5. Nefes

Nefes User

Merhaba

Yaş sınırı olacaktır diye düşünüyorum ama veli izninizle harcama yapabilirsiniz ve anlaşmalı mağzalar dahilinde harcayabilirsiniz düşüncesindeyim siz kazandığınızda size gerekli açıklama @mail yolu ile yapılacaktır.

..*ߨ$$™MДHØД*.. bunu beğendi.
  6. KatilLaz53

KatilLaz53 User

ya ben bi harf kazandım bunu harcayamazmıyım bide hitac bitti galiba bide bu euro larla uri alabiliyoruzmu

7. Nefes

Nefes User

Merhaba

Tek bir harf kazandı iseniz maalesef olmuyor yazıyı tamamlamanız gerekiyor oyun içi Euro'ları kullanamazsınız sadece jackpot arenada kazandığınız zaman size gerçek para olarak ödenir oyun içinde harcama yapamazsınız.

8. KatilLaz53

KatilLaz53 User

ee ben o tek harfi napıcam

9. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Tüm harfleri tamam lamanız gerekmektedir tek harf eksık olsa dahi dönüştüremezsiniz

Keyifli forumlar

10. Nefes

Nefes User

Merhaba

Harfleri tamamladığınızda DARKORBİT yazmalıdır tek harf ile dönüştürebilecek kapsülü oluşturamazsınız harfleri tamamlamaya çalışın yada başla butonu altında bulunan kapsül çekilişi bölümüne tıklayarak gerçek para karşılığı kapsül alarak kullanabilirsiniz.

11. Bu etkinlik, 26 Eylül 2014 00:01'de başlayıp 12 Ekim 23:59'da sona erecektir.

Gördüğünüz gibi Hitac Etkinliği Ekim ' e kadar sürecek ve Kapsülleri gerçek para ile alabilirsiniz.

Çekiliş Kısmında Kapsül al kısmına tıklarsanız , Kapsül miktarına göre fiyatları görebilirsiniz.

Bir Kapsül Almak için , DARKORBİT Yazısını tamamlamanız gerekmekte.

Bunların dışında her kapsülü , dönüştürücü de kullandığınız , Cephane , Atlama kuponu türünden hediyeler alırsınız.

Bu hediyelerin , Son çekiliş ile ilgilisi yoktur

12. Nefes

Nefes User

Merhaba

Konuya gerekli cevaplar verilmiştir farklı sorularınız olursa lütfen yeniden konu açınız.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.