hitaççççç

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ●●тнσя●●Э8●● tarafından 30 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. mrb.ben 6 adet kapsül dönüştürdüm ve ödüller ne zaman verilecek bilmiyorum bilgi verirmisiniz.çeklil ne zaman yani.birde güneş dönüştürücüsü silah uri vermiyormu??

2. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Çekiliş günü henüs belli değil sistem tarafından belırlenıyor
    dönüştürdüğünüz o ankı ödüller hemen verılıyor çekilişte sisteme kalmış :)

Keyifli forumlar

3. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

"Bu etkinlik, 26 Eylül 2014 00:01'de başlayıp 12 Ekim 23:59'da sona erecektir."

Kapsül Çekilişinde iki türlü ödül vardır.

Kapsül Dönüştürdüğünüzde verilen ödüller ;

Her Kapsül dönüştürdüğünüzde ödüller kazanırsınız ( Cephane , Atlama Kuponları , Ganimet anahtarları vs.)
    Kazandığınız ekipmanlar , Kapsül dönüştürdüğünüz sayfada ki sağ kısımda bulunan seyir defterinde yazar.

Bir de Çekiliş ödülleri vardır ;

Çekiliş ödülleri ikiye ayrılır ;

Güneş Dönüştürücüsü ile ;

Kapsüllerini güneş dönüştürücüsünde çekiliş biletine dönüştürürsen, harika Antec PC donanımını kazanma şansın olacak:

• 2 x Antec Three Hundred Two Ultimate Gaming Kasası
    • 3 x Antec One Kasası
    • 2 x Antec LAN Board
    • 2 x TrueQuietPro 120 Kasa Havalandırıcısı
    • 4 x HCG 620 Güç Kaynağı
    • 7 x Notebook Soğutucu Stand
    • 5 x 920 H20 Soğutucu
    • 1 x 620 Soğutucu
    • 3 x Razer Kraken Pro Kulaklık

Ayrıca, çekilişle harika DarkOrbit tişörtleri veriyoruz.
    Dikkat: Çekilişler bütün Orbit için geçerli, yani sunucu başına değil

Ay Dönüştürücüsü ile ;

Ay dönüştürücüsünde harika ödüller kazan!

Kapsülleri ay dönüştürücüsünde çekiliş biletine dönüştürürsen, sunucu başına harika ödüller kazanma şansın olacak:

• 1 x 1 milyon Uridium
    • 1 x 30 tamamen geliştirilmiş LF4 lazeri
    • 2 x 10 tamamen geliştirilmiş LF4 lazeri
    • 5 x 5 tamamen geliştirilmiş LF4 lazeri
    • 1 x 30 tamamen geliştirilmiş SG3N-B02 kalkan jeneratörü
    • 2 x 10 tamamen geliştirilmiş SG3N-B02 kalkan jeneratörü
    • 5 x 5 tamamen geliştirilmiş SG3N-B02 kalkan jeneratörü
    • 5 x 50.000 atışlık UCB-100 lazer mühimmatı
    • 20 x 100.000 Uridium

Ödüllerini kazanma şansınız vardır.

Çekiliş konusunda tarih veremeyiz ancak , Etkinlik bittikten sonra yapılacağını söyleyebiliriz.

Çekiliş yapıldığında ve kazanan kişiler belirlendiğinde bir duyuru konusu mutlaka açılır.

Hitac Hakkında detaylı bilgi için ;

İnceleyiniz

4. Ross7000

Ross7000 User

bir şey daha sorucam anlamadığım bir şey var ben ay donuşturucusune 40 tane donuştırdum çekiliş bileti diyorsunuzda o nasıl oluyor Bi de ne kadar çok donuşturursen o mu kazanıyor

5. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Güneş Dönüştürücüsü Dark orbit genelinde yapılan bir çekiliş , Tüm oyuncular arasından çekilişle kazanan belirleniyor.

Ay Dönüştürücü ise Her sunucuda yapılan bir çekiliş , O Sunucu da ki oyuncular arasından çekilişle kazanan belirleniyor.

Tabi ne kadar bilet elde ederseniz , Kazanma ihtimalinizde o kadar artacaktır

Çekiliş yapılan yeri bir kutu olarak hayal edin , İçine ne kadar sizin adınız yazan kağıtlar ( biletler ) atarsanız , Çekilen Kağıtlar arasından sizin adınız yazanın çıkma ihtimali de o kadar artar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.