Hitacın doğuş süresi

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve Dontforgetme tarafından 12 Ağustos 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar hitac kaç dk yada saatte bir doğuyor? Bu konu hakkında bir bilgi bulamadım da

2. wiladew

wiladew User

hangi harita çıkıyor bu hitaclar denk gelemedim hiç :)

3. byturbo_

byturbo_ User

adam gibi etkinlik sss paylaşsalar ölecekler zaten inanır mıısn 11 yıllık oyuncuyum 1 kere bile bu etkinliğe denk gelmedim hep oyunu bıraktığım zamanlara denk gelmiş

4. wiladew

wiladew User

bu arada etkinlikle ilgili geri bildirim başlığı kapalı mesaj yazılamıyor

kapsülle 4shd c01 çıktı hepsi birbirinin aynısı ve sadece citadel,elit ve veteranı etkiliyor.başka gemiyi etkilemiyor
    kapsülle 1 spc c01 çıktı o da sadece citadel ve tayfasını etkiliyor başka gemiyi etkilemiyor

5. 20 dakika da bir çıkıyordu en son hitac 2.5 yani daha zayıf olanı 1-3,1-4,2-3,2-4,3-3,3-4 te , hitac 2.0 yani güçlü olan da 4-1,4-2,4-3 te çıkar

kaptan34 bunu beğendi.
  6. BaMbUlBeee

BaMbUlBeee User

biz oyuncuları ne zaman umrunda olacağız bilmiyorum bir çok oyuncu yarıdan fazlası etkinlik yapamıyor 50 60 kişiye özel bu etkinlik ler kapı etkinliği gelmediği sürece oyun cu lar bırakacaktır bu gidişle bende bırakmayı düşünüyorum adamlar tutucuy la ego kasmaktan başka bi halt ettikleri yok savaş oyunuymuş ne savaşı la hile ciler oyunu olmuş yazık zamanımıza oyunda harcadığımız para yatır zaman ayır adam gelsin hilelerle buglarla egosunu kassın ben ve benim gibilere 3 1 i not b uraya etkinlik geri bildirim olmadığı için yazdım umrunda değiliz kimsenin belli oluyor açıkca saygılar

7. kaptan34

kaptan34 Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Gereken cevabı ™ØŁÜMÜN½HΛβΣя©İ$İ™ oyuncu arkadaşımız vermiştir. 15-20 DK aralığında çıkmaktadır.

İyi Forumlar Dilerim.

8. Modum çok teşekkürler size zahmet

Konuşmacı köşesi=Berseker gemisi ve REVENGE yeteneği hakkında

Konuma cevap verirmisiniz? Yardımınıza ihtiyacım var baya arkada kalmış konu tekrar mesaj atıp flood yapmak istemiyorum :)

Bu konu kitlenebilir teşekkürler

kaptan34 bunu beğendi.
  9. kaptan34

kaptan34 Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Konu talebiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi Forumlar Dilerim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.