Hitac'tan En Az 50 Tane Indoctrine-Oil Çıksın

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve floppy43 tarafından 28 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Hitac'tan En Az 50 Tane Indoctrine-Oil Çıksın

Anketin kapanma tarihi 11 Nisan 2017.
  1. Evet

33,3%
  2. Hayır

66,7%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. floppy43

floppy43 User

arkadaşlar şuanda herkesin sorunu olan Indoctrine-Oil in 1 er tane çıkması hem çok zahmetli hemde Şansa bağlı olarak çıkıyor bu durumu düzeltmek için orantıyı değiştirsinler Indoctrine-Oil Hitacın içinden en az 50 tane çıksın Lütfen sizlerde yardımcı olun benim şuanda herşeyim tamam sadece bi Indoctrine-Oil im eksik sizlerde Indoctrine-Oil den şikayetçiyseniz lütfen ankete katılın Saygılarımla...

2. vallaha ben 3,4 kere kesdim birakdim hic hosuma gitmedi benim guzelim etglileri hep bozuyorlar eski hitac iyidi yakinda 4,4 deki etgligi bozarlar oynayan 3,5 kisi kaldi onuda kaciracaklar

3. floppy43

floppy43 User

oyunun iyemin ederim berbat ettiler birşey yaptıklarında resmen o şeyden bezdiriyorlar yeminle.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 Mart 2017
  4. Gemiler birleştirden 450 I-oil'e yapılabiliyor. Senin fikrin en az 50 oil çıksın diyorsun.
    30 dakikada 1 Hitac çıkmakta. Bir kişi 1 günde 9 Hitac kesse tamamlar. Şansa çıkıyor ve günde 28 oil kasan var diyorsun. Onun günde kaç tane hitac kestiğini düşün ilk günden alırlar.
    Bir de en az 50 demişsin yani daha fazla çıkarsa keseceği hitac sayısı düşer.

Böyle olursa emek verildiğini pek düşünmüyorum. Herkes Cyborg sahibi olur dengeler yeniden alt üst olur.
    Oyum olumsuz -1

5. kaos*06

kaos*06 User

her fırsatta oyun berbat etkinlikler kötü oyun batıyor vs vs şikayetlerde bulunuyorsunuz ama akşama kadarda hitac yumurta bilmem ne peşinde koşmaktanda geri kalmıyorsunuz..ben şahsen tek bir lazer dahi sıkmadım çünkü sıkanların hiçbiri memnun değildi..ya yalandan şikayet edip milletin gelmesini engelleyip tek başınıza ödülü almak istiyorsunuz yada beğenmediğiniz halde boşu boşuna koşturuyorsunuz..beğenmiyorsanız yapmayın ozaman belki rağbet görmediği için düzeltme yaparlar..bu şekilde anket açarak değil tepkini haritada göstererek daha başarılı olursunuz..bırakın hitacı millet etkinlik puanını artırsın ihtimal yükselsin diye payment katlayıcılar çekiyor..eee bende olsam nasıl olsa satılıyor der üstün körü bir adı etkinlik olan ama içi boş olan safsatayı haritaya koyar satışımı yapar keyfime bakarım...düzenin değişmesi içinde olsa hayır diyorum bu şekilde iyi devam etsin..

6. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Kullandığınız dile dikkat ediniz birdaha uyarılmazsınız.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Mart 2017
  7. floppy43

floppy43 User

benimle konuşurken beni tehdit etmeyin beğenmiyorsanız anketi silersiniz ama tehdit etme çünkü ayar olurum bu işe

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Mart 2017
  8. Merhaba ,

Forumda uyarı yapmak tehtid etmek oluyor. Tehtid ediyormuş gibi yazmamamız için nasıl bir şey yazmamız gerektiğini yazar mısınız ?

İyi forumlar.

9. Hakikaten herkesin ağzında bi "oyun berbat oldu" gibi laflar var ama hala vızır vızır oynuyorlar , her etkinliği kaçırmıyorlar :D

My_BeşiktAŞKıMM bunu beğendi.
  10. Peki ben neden her etkinliği kaçırıyorum :D:D
    Eskiden bi saatte kastıgım uriyi bi hafta oldu daha kasamadım server ölmüş ya

11. floppy43

floppy43 User

ya ALLAH aşkına bi sus yaa ben GLOBAL AMERİKA 2 serverinde oynuyorum neymiş başkalarının oyuna girmemesi içinmiş sen hiç oyuna girip denedin mi ? I.OİL almaya çalıştın mı ayrıca başkalarının alıp almaması oyuna girip girmemesi benim hiçç hemde hiiçç zerre kadar umrumda değil her kes kendi işine gücüne bakar AZ çıkıyor diyorsak boşuna demiyoruz yoksa bende bu forumda o kadar bu tür şikayetleri ve anketleri düzenleme meraklısı değilim.

ya kardeşim bizim şikayetimiz etkinlikten dolayı değil bizim şikayetimiz her etkinlik olduğunda ortaya çıkan HATA ve YANLIŞLIKLARDAN dolayı kaynaklanıyor bi kerede bi etkinlik düzenlediklerinde ALLAH için bi işleride DOĞRU DÜZGÜN yolunda gitsin birşeyi yaptıklarında illaki bir hataları diğer bir hatayı doğuruyor ondan sonra işler arapsaçına dönüyor bıktık artık her etkinlik çıktığında hataların oluşmasından.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 Mart 2017
  12. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Geri bildirimde bir mesajları okuyunuz sadece sizin bu konuda şikayetiniz var.Baştan beri yazıyoruz,etkinliği çıkarırken dahil dediler ki bu 3 gemiye de anında sahip olmak mümkün değil birini seçin anca onu yapabileceksiniz.Kısacası 1 günde gemi oluşturmayı ve 15 günlük etkinliğin puanlarını kısa sürede toplamayı beklemeyiniz.Oldukça çaba ile sahip olabileceksiniz.O halde ne anlamı kalacak dükkana uridium ile gelsin herkes sahip olsun değil mi ?..Ve sizin oyununuzda sorun var ise bunu bağlı olduğunuz sunucu forumunda bildiriniz.Bize ne kadar da yazsanız düzeltme/ iletme şansımız yok ve olmayacak.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.