HITACtan sonra

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ALUCARD-BeRsErK tarafından 7 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. HITAC etkinliğine kadar oyun çok iyi akıyordu ama HITACtan sonra paso oyun takılıyor. Bilmem sadece ben de mi böyle.
    Bir de kesin bilgi istiyorum, bilen arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim.
    Oyunu Laptoptan oynuyorum. i5 işlemci, 4 GB ram ve 1 gb ekran kartı var.
    Laptoptan değil de masaüstüne geçsem ve RAMi 8 GB ve ekran kartını 2 yada 3 GB yükseltsem, oyundaki takılmaları atlatabilir miyim? ( bağlantı hızı 8 Mpbs, şu 72 tllik, sınırsız olandan :) )

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Tabiki dediğiniz gibi iyi bir pc den oynadığınızda sorun kalkmayacaktır ama internetiniz ne kadar yeterli çünki takılmalar ve aksamaların bir çoğu internet akışı ilede alakalı sizin vermiş olduğunuz bilgiler de ram ve ekran kartı evet önemli ama 8 gb ram alamaya gerek yok bir masa üstü pc en fazla 3.5mb ram kullanıyor yani alacağınız masa üstü şu şekilde olsa yeterli 1 gb ekran kartı 4gb ram ile sorunsuz oynayabilirsiniz ama interneti de unutmayalım konuyu yeni başlayanlar bölümüne alıyorum daha farklı bilgi vermek isteyen olursa size önerilerde bulunabilecektir.

3. benim ram 2 gb yinede kasmıyor

4. yeni başlayanlar mı? :D neyse ki oyuna başlangıç tarihimiz artık görünmüyor yoksa rezil olurduk :D
    İnternetim de yüksek hızlı ama neyse, gene de sağolun

5. oyunu bende laptoptan oynuyorum ısınma yapıyomu,benımkı cok ısınıyodu bu gün arkasını actım fanın oldugu yeri, toz havanın geldıgı yerı tamamen tıkamış temızledım ısınma bitti bılgısayarda ve oyunda gercekten hatırı sayılır bi hızlanma oldu.

6. o fan açtırma neredeyse duyduğum kadarıyla tüm laptoplarda var bu oyun için

7. KARANLIK

KARANLIK User

Kasmaların nedeni bilgisayar özellikleriniz olamaz.Çünkü oyunun istediğinin oldukça üstünde.Ancak internet hızı ve bilgisayarın ısısının artması en büyük sebeplerindendir.Laptop ise bilgisayarınız hava akışının olduğu bir ortamda birde fanın hava çıkışının olduğu yerdeki ızgaramı diyim artık neyse :D aralarını iyice temizleyinki hava dışarı çıkabilsin.İyi forumlar.

ALUCARD-BeRsErK bunu beğendi.
  8. sağolun modum, gayet temizler ve extra soğutucu fanı da var. demek laptopun konfigüresyonu yeterli diyorsunuz. Yakında yeni bir yere taşınacağım, bakalım ordaki bağlantı nasıl olacak.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.