Hız jeneratörlerini uridium ile alsam mı?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve TAW tarafından 17 May 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. TAW

TAW User

Herkese merhaba tr3 te oynuyorum. Kodlu gemim var, biraz görev yaptım ekstraları toparladım ama hız jeneratörü sorunum var. Açık arttırmada hızlara 10 milyon credits basılıyor ve bu bana çok fazla geliyor. Sizce biraz uridium verip birkaç hız almak mantıklı olur mu? Teşekkür ederim.

2. Arkadaşın dediği gibi kredilik olanları alın yaratıkta falan işinizi görür. Sonra zamanla yavaş yavaş alırsınız ya da uridiumum var diyorsanız alın.

TAW bunu beğendi.
  3. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Kişisel tavsiyem, bu harcama sizin için büyük bir zarar olacağı yönündedir. Açık arttırmayı takip etmeye devam ediniz.

İyi forumlar.

TAW bunu beğendi.
  4. TAW

TAW User

Teşekkür ederim, credits ile aldım. Yavaş yavaş iyi olanları açık arttırmadan alacağım.

.Paradoks. bunu beğendi.
  5. Agır_TR

Agır_TR User

acık arttırma uzun ıs sen al ugrasma ben dırek aldım ama bende ındırım paketı var onun ıcın ucuz gelıyo ıstersne sende cek

6. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Farklı bir sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

İyi forumlar