hız sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve eray tarafından 24 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. eray

eray User

bende pusat var.pvp de kutu toplarken iki kere aynı olayı yaşadım.goliath düştü peşime hız farkından dolayı açtım arayı ve kapıya gittim.atlama tuşuna bastım,bana yetişir diye de hiç durmadan devam ettim,ancak önce uzaktan sadece lazeri göründü onun için atlayamadım.Daha sonra da patladım zaten.Peti filan da yoktu

2. İnternet hızınızdan dolayı olabilir. Portalda atlama düğmesine bastığınız anda en son nerde durduysanız orda sabit kalırsınız. Goliath+Cerrah tasarım+Çark düzeni kullandıysa sizin hızınıza yetişebilir.

3. Merhaba ,

Kullandığınız tarayıcı , Flash Player güncelliği , İnternet hızınız veya hız değişimleri gibi sebepler görüntülerin size biraz geç gelmesine neden olabiliyor. Yandex yada Maxthon tarayıcısı kullanmanızı önerebilirim.

İyi forumlar.

4. KATASKAPOS

KATASKAPOS User

bu olay 2 seneden beri var global amerika serverin de...o zamanlar hız arttıran tasarım da yoktu....haritanın bi başından goliath a spearhead ile fark atıyorum ayrıca yavaşlatma mayınına takılıyor adam ama niyeyse bütün harita boyunca bana tek lazer atamayan elemen tam kapıya geldiğimde taaa fizandan lazer hasarı alıyorum.dolayısıyla atlama imkansız oluyor.bunun net hızıyla falan alakası yok biraderim....yani moderator yetkili arkadaşlar bütün sorunları çereze flasha bağlamaktan vazgeçin artık..her sorun olan konuda aynı terane....online oyunlarda eğer ki para ile oyunu geliştirme varsa hile kaçınılmazdır....bu oyunda da hiçbir zaman hile bitmeyecektir....steamde oynadığım popüler bir fps de yıllardır hile hile artık gına geldi burda da durum farklı değil.....vallahi pvp haritalarına giremiyorum bunlardan ötürü..durum rezalet yani...neyse kısaca şöyle diyim bot biter tıklama gelir , tıklama biter başka gelir..para ile başkalarına üstünlük sağlayacağınıuz oyunlarda hile KAÇINILMAZ..mesela gene sizin şirketin rising cities diye bi oyunu var bakın bakalım tek hile varmı..niye rekabet yok çünkü bu sebeple hileye de gerek yok.....

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.