Hız ve Solace konusu

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve danze_macabre tarafından 8 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar üç adet sorum olacak sizlere:

1) Palladium topluyorum. Botlardan geçilmediği için ortalık Vega ile topluyorum sıkanlardan kaçmakta daha kolay oluyor. Jeneratörler full elit ve pro besleme olduğu halde Citadel ya da Solace gibi gemiler benden hızlı gidiyor Palaya. Üstelik kalp uçuş düzeninde. Nasıl oluyorda benden hızlı gidiyorlar toplayacağım palladiuma?

2) Bu gemi geliştirme modülü konusuna baktım fakat anlayamadım bazı şeyleri Solacenin modüllerini de göremedim. Solaceye takılan modüller nereden ve nasıl alınıyor?

3) Petim 8 lwl ve pala toplarken onu uzakta bırakıp dönsem bile beni takip ediyor pala toplamayıp. yanıma gelip benim topladığımı topluyor. hammadde toplama 3 ve 2 adet radar 3 var. Şimdi ben pete level yükselttikçe mi radar slotları açılacak yoksa uri verip açıyım mı hepsini?

2. 1- Yol yakınken oyunu bırak gitsin.
    2- Solace hız modülü şimdilik sadece donuk labirent etkinlikte çıktı.
    3- Kuzenler çok hızlı topladığı için petin yanından ayrılmıyor.

3. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Petinizin slotlarını açıp radar protokolü alırsanız son sorununuza bir yardımı dokunabilir onun dışında solace gemi modülleri etkinliklerde savaş modüllerinin içeriklerinde mevcuttu ne yazık ki şuan elde edilmesi imkansız. Yerinizde olsam çok kişinin olmadığı bölümlerde pallaidum toplarım şimdilik.

İyi forumlar.

4. 1-Botlar genelde arka arkaya 1 palaya giderler. Siz onlardan uzaktaki boş palaları toplayabilirsiniz.
    2-Solace modülleri sadece etkinlikten alınmaktadır. Onun dışında başka gemiler için gg bonus ödülü olarak da modül verilmektedir.
    3-Sınırsız pala yok. Palanın da ortaya çıkma süresi var. Eğer etrafta hiç pala kalmamışta petin yanınıza gelmesi gayet normaldir.

Son düzenlenen: 8 Ocak 2020
    TulPaR(TÜRK) bunu beğendi.
  5. Botlardan uzak bir yer yok maalesef. Pala çıkar çıkmaz 20 tanesi üşüşüyor hepsine. Etrafta pala olunca da pet yanımdan ayrılmıyor sanırım radar modülümün az olmasından kaynaklı.
    Teşekkür ederim modum konu kilitlenebilir.

6. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Talebiniz üzerine konunuzu kilitliyorum.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.