Bug / Oyun hatasi hız

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve tgs781 tarafından 2 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. tgs781

tgs781 User

arkadaşlar oyun iyice saçmalamaya başladı şimdi sorsam yok çerezleri temizle yok internet hızın düşük gibi bahaneler yazılacak internet hızı düşmana koş benim gemiye emekle demiyor herhalde hız konfisinde adama vuruyorum ama zaman sonra adam bana fark atıyor gemi aynı gemi anlamadım bir taraftan yenilikler geliyor ama oyun tamamen kötüleşiyor dün spaceballda sürekli bugda kaldı oyun sürekli sayfayı yenilemekle uğraşmaktan taş toplayamadım.artık bıkkınlık vermeye başladı.inşallah bahaneler yerine çözümler üretilir.

2. Kardeş bende 2 gün içerisinde yaşadığım sıkıntıları aktarayım..Ay yıldız etkinliğinde herkes hastalık mayını atıyodu sürekli bende hastalandım 15 dk sı geçti ama hızım hala düşüktü sayfayı yeniledim hala etkisi geçmedi çerez vb herşeyi sildim tarayıcı değiştirdim hala etkisi geçmedi en sonunda gidip patlamak zorunda kaldım.Bir başka sorun ' Çark ' gibi gereksiz ve sinir bozucu bi düzen çıktı herkes kaçıp duruyo çok sinir bozucu bişey. başka bir sorun adam kovalarken kovaladığım adam yavaşlatıcı mayına bastı ( o bastı ben değil ) ben yavaşladım o kaçtı :/ Yani bu hız konusunda çok sorun var bir başkasıda besleme sorunu geçen hızı promeriumla besledim hız artmadı çerez sildim tarayıcı değiştirdim aklınıza gelebilicek her şeyi yaptım yinede artmayınca sinirlenip oyunu kapattım.

3. Merhaba ,

Benzer bildirimler geldi ve raporlayıp merkeze ilettik. Teknik ekip en kısa zamanda çözüme kavuşturmak için çalışacaktır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.