hız

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve kaluz tarafından 27 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kaluz

kaluz User

normalde 588 olan hız,şimdi 490...defalarca çıktım girdim yok,cm ve adminlerden yardım istedim,ilgilenmediler(tr2)...problem nerde

2. besleme bitmiş olmasın :)

3. Admim cm mod fm vs oyun sorunlarina yardimci olamazlar bunun icin supporta mail atmalisin.

4. kaluz

kaluz User

işleri bu olmayabilir ama gayeette yardımcı olabilirler

5. Supporta yazmani soyleyebilirler anca hesap inceleme yetkileri yok ki

6. Sorunlar için önce forumda çözüm aranmaya çalışılır belki bir şeyde hata yapmış olabilir. En son sorun çözülmüyor ve her şey doğruysa supportla iletişime geçilir.

Hız jeneratörlerinin sayısını, beslemeyi kontrol ettin mi?
    Etkinlikten kalma parazit hastalığına yakalandın mı? (Üstünde yeşil bir şey olur)
    Uçuş düzenide etki edebilir.

kaluz bunu beğendi.
  7. Bunu biliyorum zaten bende forumdan git buraya yazma gibi bir sey demedim, cmlerden falan yardim istedim ama ilgilenmediler dedigi icin oyle dedim.Ki şu da var bende sonucta forum uyesiyim yardimci olmak anlaminda kesin sonuc olan supporta yazmasini tavsiye ettim cunku yukarsa beslemen bitmis olmasin diye belirtmisler.

8. Bi kısmında sen haklısın o konuda özür dilerim. Diğer kısmında admin ve fm demişsin forumla ilgili olduğu için teknik konuda yardımcı olurlar ama sorun düzelmiyorsa fmler bir şey yapamaz supporta yönlendirilir.

9. Estagfurullah kardesim ne demek :D dertler bitmiyor ki kafamiz allak bullak

10. Merhaba ,

Tarayıcı yada eklenti kaynaklı görsel bir hata olabilir. Tarayıcınızın çerezlerini ve önbelleğini temizleyiniz. Ayrıca flash player güncel değilse güncelleyiniz. Farklı tarayıcılar ile deneyebilirsiniz.

Son olarak hesabın incelenmesi için support'a bildirebilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.