Hız

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ÖLÜCESET1602 tarafından 3 Nisan 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba ,
    Arkadaşlar en iyi hızı ve kalkanı aynı anda hangi gemi ve uçuş düzeniyle en iyi şekilde alabilirim cevap yazarmısınız.
    Pusat vb. işte

2. Merhabalar;
    Benim sana tavsiyem vengeance ile başlaman diğer oyunculara saçma gelebilir ama tecrübe edinmen için bu gemiyi kullanman, düşmandan kaçman, npc kesmen, savaş yapman gerçek anlamda seni eğitecektir. Özellikle Şimşek tasarımı kullanman oyundan zevk alma oranını artıracağından denemeni şiddetle tavsiye ederim.

Soruna cevap vermek gerekirse vengeance hız konusunda mükemmel olduğundan hız sorusunu atlıyorum ;)
    Kalkan probleminde sana şöyle yardımcı olabilirim.

NPC keserken
    Konfi 1 (Kaçış konfisi) Gemi full hız Diroitlere 6 Lazer diğerleri Kalkan
    Konfi 2 (Npc) Gemi Full Kalkan Diroitler full lazer yada Diroitlerde 4 - 6 Kalkan koy gerisine Lazer

PVP Konfisi
    Konfi 1 (Kamikaze) Gemi full hız Diroitler Full Lazer yada 4 Kalkan gerisi Lazer
    Konfi 2 (Ağır Konfi) Gemi Full kalkan Diroitler Full lazer

Uçuş düzeninde Halka - Kalp - Kıskaç ve Elmas sıklıkla kullanacağın düzenlerdir.

Umarım yardımcı olmuşumdur. İyi Forumlar...

3. Sağol yazmışsında ben yeni bir servere başlayıp kutu toplamak istiyordum bütün peti dizip argelerimi kutu yapıp biraz yanlış anlamışsın beni

4. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Ne yapmak istediklerinizi yazmışsınız zaten.

Kutu argesi yapıp kutu toplamak.

Pusat gemisinden alırsanız darbe puanınınz eksi yönde fakat kalkan ve hız bakımından avantajlı olacaksınız.

Burada sizin işinize yarıyacak olan hız ve kalkan,bunuda Pusatla elde etmiş olursunuz.

Spearhead gemiside üstün kamuflaj ve diğer yetenekleri sayesinde tercih edilen bir gemidir.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.