hız

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •●•ДŦД•●• tarafından 22 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. portalda doğmuştum bi goliaht bana sıkmaya başladı bende porttan çıktım kaçmaya başladım bende şimşek vegasıydım ama adam beni yakaladı kesti nasıl oluyor bizim çok daha hızlı olmamız gerek ayrıca hızımda da promerium beslemeliydi?

2. belki oyun lag ta kalmştır adam goli yan yana gidiyoruz birden fark atıyor bana

3. evet bu durum cok oluyo bendede vega var goli peşime düşüyo benı yakalıyo nasıl oluyo bu hızı için vega kullanıyom yasak programlar serbes ise bende goliye geçim ozaman

4. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

Flash ve internet kaynaklı bir hata olmuş olabilir. Hız bugu gibi birkaç bug ortaya çıktıysa onları da kullanmış olabilir

iyi oyunlar

5. Sen gittiğini görüyorsundur ama oyun donmuştur patlamışındır

6. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

Ek olarak eklemek istiyorum

1-) Tarayıcınızın önbellek ve çerezlerini siliniz
    2-) Chrome ve yandex browser kullanıyorsanız Tarayıcıları güncel tutun ve bu adresten flash player ın son sürümünü indirin
    3-) Herhangi bir Dns ve proxy şifreleme programı kullanıyorsanız kapatın DNS adresini varsayılana döndürün
    4-) Eğer modemi çok fazla kişi kullanıyorsa bu tür sorunlar olabilir modeme giren kişi sayısını arayüzden kontrol edin

iyi oyunlar

7. peki eski haritada leonovmu hızlı golimi 1 senedir takip ediyorum goliler leonovu ve vegaları geçiyor ne bug ne lag bunun arkasında %100 eminim illegaller var ve kimse dur demiyor bu işe.

8. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

Bilindiği üzere Reloaded süreci ile bu tür programlara karşı savaş başlatıldı. Hız bugu gibi bugları ana kumanda merkezine ilettik ve bugun kaldırıldı. Bu tür programları temzilemek kolay gibi görünse de kolay bir işlem değildir. Bağlantı ve flash kaynaklı sorun olmuş olabilir lütfen 6. mesajda yazdığım işlemleri uygulayın

iyi oyunlar

9. Zaten Goliath'ların Leonov'ları geçmesi oldukça doğal. Goliath hızı 300, 15 elit hız jeneratörü koydun mu 450 hız olur, Leonov kendi haritalarında hızı 380, 6 hız jeneratörü koydun yaptı 440, peki 450 mı daha fazla 440 mi? Bunun için bakıyoruz yüzler basamağı ikisininde 4, o zaman onlar basamağına bakıyoruz Leonov 4, Goliath 5; dolayısıyla Goliath daha hızlı. Sağlamasını yapalım 450-440=10 yani Goliath, Leonov'dan 10 birim daha hızlı. Hesap makinesinden de aynı sonuç çıkıyor dolayısıyla Goliath, Leonov'dan daha hızlı bizi okuduğunuz için teşekkürler.

10. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bu durum internet hattınızın sucuyla arasındaki anlık internet bağlantısının yavaşlamasıyla ilgili bir durum.

Çözümü düzenli internet geçmişi temizliği ve oyunla beraber interneti meşgul eden programların kullanılmaması.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.