Hızım artmıyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -===BURAK===- tarafından 12 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar kaç sefer oldu bu hızım normalde 420 promerium ile güncelleyince 504 olması gerekirken 420 de takılı kalıyor oyuna bi kaç gün girmeyip bir daha denedim ve yine aynı sonuç sizce neden olabilir?

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Promerium güncellemenizin bitmediğinden eminmisiniz ? Eğer süresi dolduysa tekrar skylabdan aktarıp güncelleme yapmanız gerekir.

İyi forumlar

3. wasd1dsaw

wasd1dsaw User

Bana da oluyor ordaki rakam değişmiyor ama gemiye bakınca hızlandığımı farkediyorum. Belki senin sorunun da böyle bişeydir.

4. benım 90 bin dakika hız beslemem vardı şimdi işten döndüm ve oyuna girdiğimde besleme sıfırlanmış ve tekrar yükleme yaptım 150 dk lık hızım değişmedi goliath ı kullanıyorum hızım 300 de hareket ettimde ise yine aynı hızda gidiyor sorun oldugu kesin

5. Merhaba ,

Konfigürasyonlarınızı kontrol edin hız yerleştirilmiş mi yada yeterli hız jeneratörü yerleştirilmiş mi ? Ayrıca oyunda hız konfigürasyonunda mı yoksa hız olmayan konfigürasyonda mısınız ?

Normal koşullarda bir sorun olmaması gerekiyor.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.