Hızım düştü

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve halilbnn tarafından 1 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. halilbnn

halilbnn User

Gemimin hızı normalde 566 birden 472ye düştü konfi değişmedim üstümde yavaşlatma etkiside yok 10 dakikadır böyleyim oyundan cıkıp girdim gine düzelmedi napmalıyım gemi değiştirmedim konfi full hız + yüzde5 hız modülü var solace

2. ateistkeci

ateistkeci User

Promerium beslemesi var mıydı geminde? Süresi bitmiş olabilir kontrol ettikten sonra cevap yazabilir misin :)

sevval09 bunu beğendi.
  3. sevval09

sevval09 User

Jeneratör beslemesi bitmiş

4. halilbnn

halilbnn User

hala var 100 dakikalık. 15 dakika oldu böyleyim ya :D

5. ateistkeci

ateistkeci User

Oraya besleme attıktan sonra tekrar dene bazen böyle bugda kalabiliyor bitmiş olsa bile bitmemiş gibi gösteriyor

Themis. ve halilbnn bunu beğendi.
  6. halilbnn

halilbnn User

Adamsın oldu bugta kalmış

ateistkeci bunu beğendi.
  7. ateistkeci

ateistkeci User

Olduysa ne güzel :)

Bir yetkili bu sorunu raporlayabilir mi acaba? Herhangi bir besleme bittiği halde süresi hala varmış gibi gösteriyor ve sabit kalıyor

Saldırı-Hattı ve halilbnn bunu beğendi.
  8. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Cevap veren üyemize teşekkür ediyorum. Evet bazen ''Beslemeler'' Bug'da kalabiliyor.
    Durumu raporlarımızı ekledik. :)
    Konuya gerekli cevaplar verildiğinden ve üyemizin sorunu çözüldüğü için kilitlenmesi uygundur. :) Aklınıza takılan başka sorunlar var ise yeni konu açmaktan çekinmeyiniz efenim :)

İyi forumlar.

ateistkeci bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.