Öneri hızlı arge

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve αƒуσηℓєє-ѕσηєя-03 tarafından 29 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar mrb Ben 50 bo2 30 tanesi 16 seviye 30 lf3 4 lf4 8 iris 14 arge biriyim x1 beslemesiz vuruşum 5 k kalp güve uçuş düzenim var benim sormak istediğim argemi en hızlı şekilde nasıl kasarım kapı demeyin pala toplatmıyorlar venom sentinelimde var

2. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Konu açarken uygun bölüme açmaya özen gösterin lütfen,konunuzu uygun bölüme taşıyorum.

Palladium toplayamıyorsanız katlayıcı avantaj paketi alıp PVP haritalarında kutu toplayarak burada da ciddi GG toplayabilirsiniz.

Keyifli forumlar.

3. tabi kusura bakmayın. ama admin bey pvpdede toplatmıyorlar yani bi slot keserek hızlı bi uridium kasma söz konusu olabilirmi?

4. Merhaba ,

x-5 > Lordakium , x-6 > Kristallin , Kristallon ile ayrıca bir kaç kişi Cubikon ve x-7 haritasında Kristallin/Kristallon imha ederek kasabilirsiniz.

İyi forumlar.

5. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Darkorbit Forum Ekibi olarak biz teşekkür ederiz.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.