HIZLI CREDİ KASMA TAKTİK (YARDIM)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •»ΣЙĪS»«USŦΔ»«®37®«• tarafından 24 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar gemim full x1 lazeri ile 10k vuruyorum ben haftada ortalama 1 milyar kredi kasmak istiyorum çünkü tasarım alıcam nasıl kasarım hızlı o kadar kredi

2. Merhaba ,

Sık galaksi kapısı yaparak , Cubikon'da kasarak , korsan haritası 5-2'de kasabilir yada yüksek kredi veren görevleri yaparak biriktirebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. x1 10 k ise x3 30 k kesinlikle cubi :) cubiden gelen uriylede kappa yaparsan kappadanda iyi credi kasılıyo :)

4. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Sakin saatlerde online olarak cubikon yaratığı üzerinden sürekli kasılabilirsiniz.Hem uridium hemde kredinizi hızlı bir şekilde kasabilirsiniz.Server çok yoğunsa boss krisstallon yaratığında da güzel bir şekilde kasıla bilirsiniz.Bunlara ek olarak galaksi kapılarındada hızlıca kredi ve uridium kasabilirsiniz.

Keyifli forumlar.

5. تأثير

تأثير User

Hocam cubide çok kasabilirmisiniz bilemiyorum genelde yalnız bırakmıyorlar ama tallonda kesebilirsiniz güve tasarımı ile çok hızlı bir şekilde iniyorlar ben bir ara o şekilde çok iyi kredi kastım.

6. Captivity

Captivity User

Bence uberde kasılabilirsin

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.