Hızlı Credits ve Uridium Kasmak İçin

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BlowRises tarafından 16 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BlowRises

BlowRises User

Öncelikle merhabalar ,

Arkadaşlar anlatacağım olay 12+ seviye içindir.Direk anlatıma geçmek istiyorum ;

Bildiğiniz gibi şirketinizin x-8 haritalarında Boss StreuneR ve StreuneRler vardır , inanın bana bir mordondan daha kolay kesiliyorlar. Petiniz varsa oto yağmayı açın cidden farkediyor.

Boss Streunerler 32 Uridum ve 25.600 credits vermektedirler.

StreuneRler 8 uridium ve 6.400 credits

Kaba bi hesap yapıcak olursak ben dakikada 1 Boss StreuneR ve 1 StreuneR kesiyorum 40 uridium ve 31.000 civarı bir credits yapar. Yani ;

Saatte : 2400 uridium ve 180.000 credits

Göze az geliyor fakat credits kazanmak isteyen arkadaslara Boss StreuneR önermem sadece StreuneRlere yönelsinler ve MUTLAKA çöpleri toplasınlar.

Sadece StreuneR keserek 30 dakikada 230.000 net credits yaptim ayrica gelen çöpleri Promerium ve Duranium yapin kesinlikle Prometid yapmayın 250.000 civarıda ordan geldi. Kaba bir hesapla saatte 1.000.000 credits ve 2500 civarı bir uridium yapıyoruz. Ayrıca cevher satış istasyonuda oldukça yakın (ticaret diroidi olmayanlar için). Ben günde en az 4 saat online oluyorum 4-5m credits ve 10k civarı uridium kasıyorum (avantaj kutuları hariç). Konu biraz uzun oldu hatalarım varsa kusura bakmayın. İyi forumlar.

BonusRasta ve Jameika-TR bunu beğendi.
  2. AMAZON16

AMAZON16 User

kredi kasmak istiyorsa lordakium kessin çöplerini alsın daha mantıklı. Ama emek vermişsin yazmışsın sağol.

3. BlowRises

BlowRises User

Lordakium biraz daha uzun sürede kesildiği ve seri olmadığı için yazmadım sonuçta herkes full değil. Rica ederim. İyi forumlar.

4. AMAZON16

AMAZON16 User

Evet haklısın ama sen 1 saatte 180k kredi kasarsın strunerlerde lordakium kesen en az 600k kredi kasar

5. fbrecep123

fbrecep123 User

Gemisi full olmayan varsa leonovla x3 x4 kasılır fullse ya cubi ya kris ya lokumlarda kasılır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.