Hızlı gemi dizme ve gemi değişimi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve polemikk tarafından 17 Şubat 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. polemikk

polemikk User

Hızlı gemi dizme nasıl yapılıor tek tek çıkar tak yapıoz

bir diğer sorumda gemi değiştirme mesela bi gemiyi 5-2 de bırakıp 5-3 den nasıl gemi geçicem
    tek gemiyle ordan oraya geç gel git uyuz oldum bilmiom da yapayım vidyo lazım

2. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Ekipmanların hepsini çıkarmak için konfigrüasyon değiştirme tuşlarının yanındaki tuşa tıkaldığınızda tüm konfinizi siler.

Tek tek silah sürüklemek yerine SHIFT tuşuna basın ve gemiye koyacağınız silaha CTRL ile birlikte fare ile tıklayın. Seçtiğiniz silahlar gemiye aktarılacaktır.

Hangar düzeni ile ilgili burayı inceleyebilirsiniz.

5-2 haritasına gittiniz. Gemi değiştirmeden bir gemi seçin ardından eski geminizi geri seçin. Değiştirmiş olduğunuz gemi 5-2 de kalacaktır.

5-2 de bırakmış olduğunuz gemiyede anasayfadaki hangar değiştirme bölümünden geçiş yapabilirsiniz.

İyi forumlar.

JUPlTER bunu beğendi.
  3. polemikk

polemikk User

sağol işime yarıcak

oyundan soğucaktım :)

4. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Rica ederim görevimiz.

Alt alta mesaj yazmamaya özen gösteriniz lütfen. Mesajlarınız birleştirilmiştir.

İyi forumlar.

5. sunlime

sunlime User

Merhabalar şu gemi değiştirmeyi anlamadım pala toplarken işe yarar gözüküyorda biraz daha açarmısınız ?

6. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

5-2 Haritasına gidip hangarında başka bir gemiye geçiş yapın sonra eski geminize tekrar geçin.

Hangi gemiyi orada bıraktıysanız o gemi 5-2 de kalacaktır.

x-1 hangar , x-8 hangar veya oyundan çıkış yapıp anasayfadan gemi değiştirince 5-2 deki gemiye tıklarsanız 5-2 haritasına gitmiş olacaksınız.

İyi forumlar.

7. sunlime

sunlime User

Teşekkürler..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.