Hızlı Giriş

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Darq_Assasin52 tarafından 10 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Hızlı giriş eklensinnmi?

1. Evet eklensin süper olur!

oy sayısı 9
    90,0%
  2. Hayır eklenmesin uğraşmasınlar.

oy sayısı 1
    10,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar bazı online oyunlarında olduğu gibi darkorbittede böyle olsa çok iyi olur.Oyun çok gelişti artık çok kasıyor ve tarayıcıdan oynayınca kasıyor.Bu yüzden bazı kişilerin bilgisayarı kaldıramıyor ve oyundan soğuyor.Bunun için oyuna hızlı giriş eklense ve masaüstünde hızlı giriş olsa ne güzel olur.Masaüstündeki Darkorbit hızlı giriş ile Kullanıcı adımızı ve şifremizi girip oyun oynama ekranı açılsın.Eğer ekipman filan düzenlenecekse veya bişeyler satın alınacaksa internet tarayıcısından yaparlar.Zaten eski ekrana dönülmüyo bari o eklensin.

Benim Bilgisayarım 512 mb ram ve 256 mb ekran kartı oyun ayarları düşük ama cubikonun olduğu yere gidiyom 1 saniye bile rahat oynanmıyo.Ardından kristallonun canı bitmek üzere ve bi donuyo kristallonda o sırada kaçıyo ortada kalıyom.Adamlar beni imha etmeye çalışıyo bende portala yaklaşmışım bi donuyo oyun kendine geldiğinde imha edildin diyo.Bilgisayar hızlandırma programları filan denedim ve gayet hızlıydı,flash playeri güncelledim ayrıca başka tarayıcılardanda oynadım yine eskisi gibi dondu.Gelde sinirlenme:mad:

2. HAKLISIN KARDEŞ BENİMDE 512 MB RAM 256 MB EKRAN KARTI FPS CUBİDE 1-3 ARASI KİİMSE YOKEN 13-25 :D BABAM LEPTOP ALCASK KARNE HEDİYESİ KURTULCAM ARTIK :d

3. -onur5000-

-onur5000- User

Oyunun sistem özellikleri eskiden çok iyiydi ancak güncellemeler ve diğer sebeplerden oyun performansı yükseltildi ve çoğu bilgisayar artık bu oyunu kaldırmıyor aslında bu oyunu iyi oynayabilmek için 4gb ram ve 1gb ekran kartı lazım en az benim pc 8gb ram 2 gb ekran kartı intel i3 ama çılgın cubide bile kasıyor o yüzden elleri ceplere atıp pcni yükseltmen lazım :(

4. Kardeş ben bu 2 dönem takdir aldım babam karne hediyesi olarak leptop alır almazsa bile ram filan aldırırım ama ona verceğim parayla uri alırım daha iyiydi.Hızlı giriş eklense bu sorunlar ortadan kalkar.Diğer tarayıcı oyunlarıda kasıyor ama bazılarında hızlı giriş olduğu için ondan oynuyorum ve hiçmi hiç kasmıyor.

5. Sana tavsiyem Laptop parasıyla topla bir kasa ile daha ucuza alırsın. 700-800 TL ye daha hızlı ve daha kaliteli bir kasa yaptırırsın alabilirsen de pederden kalan laptop parasını al uri çekersin :D

6. -onur5000-

-onur5000- User

Sana tavsiyem laptop alma ısınmalar oluyo ve oyunda yavaşlayabiliyo pc kendini kapatıyo felan masaüstüne 4gb ram al ( sıfırları 200-250 lira filan ) bide ekran kartı 1gb oda 180-200 desek kulaklık felan oyunu gayet iyi oynarsın kardeşim cebindede baya para kalır çek urine bak keyfine :D

7. ama öylede huzur olmuyoki evde bitane masaüstü var 5 kişiyiz kardeşim,ablam,babam,annem bakmak istiyolar kendime ait leptop istiyodum oda ısınıcak kapanıcak 6 saat oynamaya dayanamaz.Ben bu masaüstü pc'yi yeniliyim ozaman

8. bende leptop var 12 saat darkorbit onuyoyoım bazen yatmıyom 2 senedir bişey olmadı ana kartı yandı onu deiştircez 250 tl :) valla ısınıyosa 10 dk kapat sonra tekrar aç bende ısınma derdi yok altına özel masası var :D

9. bende leptop bvar bayay ii yapıom f5 fln ama donuo

10. Bence olmasın.Her oyunun neredeyse indirme seçeneği var artık.İndirip oynamakla indirmeden oynamak arasında fark yok.Hem bu da DO'nun bi ayrıcalığı olur.İndirmeden Oyna!! ;)

11. ama kardeş senin pc hızlı heralde hiç yavaş pcde oynamadınmı sen hızlı girişle birde internetten yavaş pcyle oyna hızlı giriş çok manyak hiç kasmıyo çünkü tarayıcının eklentisi filan kasıyo sen fark yok diyosun pc hızlıysa tabi anlaşılmaz ki

12. -onur5000-

-onur5000- User

Düşük sistemli pcler için olabilir

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.