Hızlı Gitmek

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ★MΣGΛŦЯØИ™★[PRTZ] tarafından 11 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba Arkadaşlar ...
    BEnim Gemim Goli
    Hızlı Gitmek için Ekip MAnlarım
    JENERATÖR YERNİNE

15 ADET FULL ELİT HIZ KOYDUM

BENİMLE AYNI GOLİ OLAN SADECE TASARIMI VETARN BENDE İSE ENFORCER WAR ... AMA ADAM BENDEN DAHA HIZLI GİDİYOR BİDE FUL FLAX
    AMA BEN FUL IRIS NASIL OLUYOR BU ?

ACİL YARDIM...

2. promerium ile hızları beslemeyi unutmuş olma :D

3. -uA|bhdR*

-uA|bhdR* User

1 Promerium besleme 10dk hızını belli bir oranda %4 veya %6 artırır. Kasılmana göre fazla değil 5 veya 10 adet besle hızın artar. Elinde seprom yoksa kalkanlarıda promerium ile besleyebilirsin buda kalkan değerini artıracaktır. Kolay gelsin.

4. 19952dk hızlı gitme besledim (promerium [sarı taş] )

32890dk sepromlu kalkan besledim ama hala benden hızlı gidiyor (mor taş)

hayır besledim

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 May 2014
  5. kardeş ozamn konfileri karıştırdın

6. kendinle karıştırma düzgünce anlattık lütfen bir daha yorum yapmayınız.Senin Yardımını İstemiyorum Kardeş
    İyi Forumlar...

7. adm ani donuşler yapar bu kaçrken bende yaparım

8. Merhaba ,

Arkadaşlar forumda mesaj yazarken karşılıklı saygı ve forum kuralları dahilinde mesaj yazmaya dikkat edelim. Tartışmaya çevirmeyelim.

Konuya gelirsek ;

Flash Player ve bağlantı hızından dolayı gecikmeli görebilirsiniz. Online oyunlarda bağlantı kaynaklı bu tür sorunlar olabiliyor.

İyi forumlar.

9. ama her uye fikrini solemeli yoksa kimse gelmez konuna

10. İlginiz İçin Teşekkürler Yaptığımdan Doalyıda Özür Dilerim...
    İyi Forumlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.