Hızlı kasan ve Hızlı giden gemi

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve RobinKudin tarafından 27 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. RobinKudin

RobinKudin User

Tekrardan herkese merhaba bu sefer aegis veteran full iris lf 3 lf4 karışık fullbo2 elit hız zeta kapısı var 1000000 uridium kasma gemisi istiyorum venom uygun gibi ama paladium da hemen patlatıyorlar önerizin nedir

2. hangi serverdasın

3. 1milyon üridyum kasmak istiyorsan tavsitem cubikon kesmendir, ancak cubikon beklerken onune gelen herşeyide kesmen gerekiyor ki kasaiblesin peti aç al kutu moduna o gezsin haritada sen sureklı cıkan tum npcleri kes hızlı hızlı saate tam verimle 5 7 k arası kasbilrisn elindeki gemi ile 1x sıkıyorsan eger 2x yada yeşil lazer kullnarak kasılıyorsan 20 k / saat kadar üridyum kasabilirsin kasılırken kendine hastalık bulastırırsan hasarını buuyk olucde arttırır ancak dikkatli ol hastayken hem dpn hem hızın düşer

Manitu bunu beğendi.
  4. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Şu an için sizler açısından her hasar artışı çok büyük fark edecektir, o nedenle venom gemisini almanız avantaj sağlayacaktır. Ayrıca bir an önce havoclarınızı tamamlamanızı, yoksa burgu diroit düzeni almanızı öneririm. Tüm bunlardan sonra oyundan daha fazla zevk almaya başlayacaksınız.

İyi forumlar.

5. .maxpayne

.maxpayne User

pet gezsin diyon yakıt masrafını kurtarır mı sence

6. RobinKudin

RobinKudin User

venomu uygun görüyorum ama paladiuma gidiyorum adam dalıyor avcı konfi dizmiş bir hızlı gemi kaçabilir diyorum zeta yapmak için de enerji lazım tavsiyeniz üzerine venom alacağım hedefim pusattı ganimetlerden düşüyor hep diroit uçuş düzeni olarak halkaa burgu kalp çark var venom alacağım o zaman ve tr 5 te oynuyorum

7. uzayl80

uzayl80 User

zetyı uriyle yap uriylee başka care yok patlıyorsan önce havuçlar tamamlanacak sonra kappadan herkül ve lf4 tamamlanacak bunları halet önce zetadan gelen anahtarlarlada zeusda sarı sandık aç dosyalarlada arge baş bukadar uriyide 45 haritasında cabk kasarsın yada x6 x7 x8 yada 51 52 tavsiye ederim sana hangisi uygunsa

8. uriiyyi ccuubbi keesereek kas

9. RobinKudin

RobinKudin User

tamam o zaman teşekkürler