Hızlı Konfigürasyon Sistemi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve √ΛS•¤°»SPΛCΞ«°¤•√ΛS tarafından 12 May 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Hızlı Konfi Gelsin mi?

1. Evet

88,9%
  2. Evet Ama Geliştirilmeli (Fikrini Yaz)

2,2%
  3. Hayır

8,9%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar sizlerde sıkılmadınız mı sürekli gemi konfilerini baştan dizmekten ? sizi bilmem ama ben sıkıldım! o yüzden şöyle bir fikrim var önceden dizdiğiniz konfiyi kayıt edebileceksiniz ve istediğiniz ismi koyabileceksiniz. diyelim aegisten sıkıldınız cerrah dizeceksiniz, aegisten konfileri siliyorsunuz ve cerraha gelip önceden kaydettiğiniz ( cerrah ) konfilerinden birini seçip kolayca diziyorsunuz. lakin şöyle birşey var aktarma sisteminde nasıl jenaratör yada lazer yuvaları farklı olan gemilere aktarma yapamıyorsanız hızlı konfidede farklı yuvalı gemilerin kaydettiğiniz konfilerini göremeyeceksiniz yani misal spectrumda kayıt ettiniz konfiyi o konfiyi sadece goliath ve tasarımlarında görebileceksiniz ( cerrah hariç ) ne demek istediğimi anlamışsınızdır. buyrun bunlarda görseller elimden geldiğince hazırlamaya çalıştım.

Buyrun Buda şöyle örnekleme bir video.

Güncel..

Son düzenlenen: 3 Haziran 2017
    ELYSIUM, MaXiMuS, ARZEN ve bir başka kişi bunu beğendi.
  2. yav manyak birsey bu neden olmadiginida anlamis degilim kayitli bir kofi olsu ngelsin degil mi ,.

3. manyak desteğin için teşekkürler :)

Güncel

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 May 2017
  4. şahin1

şahin1 User

bence de bu konudaki düşüncelerin gerçekleşmesini istiyorum konfi kaydetme iyi olur

5. çok güzel bir fikir ama bugüne kadar bigpoint hangı isteğimizi gerçekleştirdi ? inşallah olur :)

6. Eline sağlık mantıklı bir fikir

7. Oyuncuların çoğu zaman başını ağrıtan bir konu, değinilmesi yerinde ve zamanında olmuş.
    1. Gerçekten bir çoğumuz konfi dizmek zaman aldığı için hangarda var olan gemilerin bir çoğunuz kullanmıyoruz.
    2. Satsak kullanmadıklarımızı değeri kredi karşılığı olduğu için çöp vaziyetine geliyor ve harcanan emekler ziyan oluyor
    3. Goliath -->Pusat-->Aegis-->Spread bu gemilerin her biri farklı olduğunu bilmesine rağmen darkorbitin neden halen bu eziyeti daha kullanışlı bir yenilik ile oyuncularına sunabilecekken getirilen yenilik tasarımlarla sınırlı kaldı merak konusu !!!
    • Bunların yanı sıra kullanmadığımız gemilerde yok değil aradaşlar inkar edilemeyecek kadar kullanmadığımız malzeme var hesaplarımızda (Bu son madde için '' Gemiler Arası Ticaret '' adlı bir öneri anketini sizlere sundum desteklerinizi bekliyoruz)
    √ΛS•¤°»SPΛCΞ«°¤•√ΛS Umarım kısa zamanda destek çoğalır ve oyuncular daha kullanışlı yeniliklerle birlikte daha güzel vakit geçirirler Güzel konu Yabancı sunucularda destek bulabilmek için destek umarım bulabilirsiniz.Gelecekse eğer bu hepimiz için güzel bir yenilik olacak.

8. Desteğiniz için teşekkürler, umarım en kısa sürede gerekeni yapar bigpoint.

9. zirve

zirve User

Olabilir

10. E yapsınlar gari :)

11. Güncel

Güncel

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 May 2017
  12. MaXiMuS

MaXiMuS User

Kesinlikle ve kesinlikle destekliyorum :D

13. ayhan

ayhan User

Neden böyle birşey yapsınlar ki, amaçları komfi yapmayı zorlaştırıp bizlere tüm hangarları fullettirmek değil mi!!.. Anladığımız; amaçları bizim oyundan keyf almamız değil onların para kazanması

*LİON*[TET] bunu beğendi.
  14. mesajınızı bekliyorum video atcam size

Son düzenlenen: 1 Haziran 2017
  15. Evet buyur

16. videoyu inceleyip konuna ekleyeilirsin .

17. baykuş23

baykuş23 User

Bence gayet mantıklı dizmekten üşendiğim için hiç gemi değiştirmiyorum :D

18. ekledim, teşekkürler

19. Yapin sunu bencede bu arkadas yazmasa ben yazacaktim a-elite aldik useniyoruz gecmeye kesinlikle cevabim olumlu calismalara baslanmali bile gec bile kaldiniz iflahimiz kalmadi degismekten konfiyi

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.