Hızlı Kredi Kasma Yolları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Ŧ®_GID£®LI_LΛZΣΓLΞΓ tarafından 17 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba, kredi kasmanın hızlı yolları nelerdir?
    Ekipman: 4 Lf-4, Full Lf-3, Bo-2, Elit hız.
    Pet 12 level. Kamikaze 3, oto yağma 3, hammadde toplayıcı 3, ticaret modülü 2.

2. Merhabalar,

Sizin elinizdeki ekipmana göre bir çok yol bulunmakta,ister siz biraz durumunuzdan bahsedin ona göre fikir vermeye çalışalım.

İyi forumlar

3. Ekipmanları yazıyorum şimdi modum.

4. Merhabalar,

Tamam böylece hem ben hemde konuyu gören arkadaşlar fikirleri ile size destek vereceklerdir.

İyi forumlar

5. Yazdım :)

6. Merhabalar,

Eğer elinizde vip aylık üyelik varsa birinci alternatif korsan haritasında 5-2 yaratıkları peşinize takarak porta yakın bölgeye kadar getirin ve kamikaze atın bu yol hem kredi hem uridium yönünden etkilidir.Ayrıca 5-3 de bataryy kredisi oldukça yüksek sakin saatlerde onu da kesebilirsiniz.Benden gelen fikirler bu bakalım arkadaşlar neler paylaşacak.:)

İyi forumlar

7. Vip alamadığım için vipsiz takılmak zorundayım modum :(

8. Merhabalar,

Olsun hiç üzülmeyin çareler tükenmez:) ben olsam diğer seçenek olarak x5 haritasında boss keserdim.Bu size hem uridium hem kredi getirir,hemde şeref puanına artı etkisi olur.Biraz uzun sürebilir ama keyiflidir.

İyi forumlar

9. Önerinizi denerim modum. Cubikon çöpü karlımıdır?

10. Merhabalar,

Evet diğer bir seçenek olarak onu da deneyebilirsiniz.

İyi forumlar

11. !BeTeR!

!BeTeR! User

bende full lf3 üm 10 elit kalkanım var gerisi kredilik elitlerden petim yok ben irislerimi fullemek isitoyrum 1 irisim tek var bana ne önerirsiniz modum irisi krediyle basıcam da ?

12. Skylabınız varsa hergün promerium yollayıp satarak bol credi alabilirsiniz. Cubikon grupları kredi ve uridium kasabilirsiniz.

13. Kredi kasmanın en kolay yolu petin tiacret modülünü takıp cubiye gidecen hem uri kasacan hemde çöpünü alıp satacan. Eğer aegis veya citeadel varsa ambarı geniş olur daha rahat toplarsın. Birde petin oto yağmayı açık bırak öyle gezin gördüğünü toplar. Çöperi duranium ve prometide kadar zenginleştirip petle sat. Bunları uygularsan çok yararlı olur. Ben 2 saatte 50m kasmıştım. Tabiki cubi çöpünü hep ben almıştım :)

Kısaca;
    1) Pete oto yağma ve ticaret modülü tak.
    2) Cubiye git hem cubiye sık uri gelsin hemde çöpünü al.
    3) Oto yağmayı açık bırak pet sürekli toplasın ama cubinin çöpe direk sen git.
    4) Prometid ve Duranium'a kadar zenginleştir, depo dolunca petle sat.

Not: Sadece kredi kasacaksan ambarı en geniş gemiyi seç.

14. bence size önerim baya bi tallon keserek yani 300-400 tane keserseniz uridiumlarlada full skylabtan promerium getirirseniz toplamda toplamda bi 300 m credi kasarsınız

15. !BeTeR!

!BeTeR! User

:D şu anda ful lirisim :D konu yaklaşık 2 ay öncenin konusu :DF

16. Full iris var ama bir aegis gemisi bile yok :( ya da citadel

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.