Hızlı nasıl pet kasılır

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -BOMBASTİK- tarafından 14 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle merhaba gemimin özellikleri şunladır:
    Leonov ve Vega var
    12 lf3 gerisi lf2
    5 li roketatar
    8 b02 gerisi b01
    6 tane elit hız
    1 iris 5 flax
    pet daha yeni 3. seviye oldu bomboş

evet beyler bir an önce şu peti kasmak istiyorum önerileriniz nedir. Eğer pet kasma diyen arkadaşlar varsa onların da yardımını bekliyorum lütfen (çok erken aldım peti biliyorum)

2. kapı yaparak,görev yaparak , cubi gruplarin da hep açık kalarak petini kasar sın

3. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

P.E.T. , Sizin Kazandığınız Tecrübe Puanının %5 ' şini kazanır.

Bu bağlamda , Tecrübe Puanı Destekleri , Tecrübe Puanı Bonusu veren Tasarımlar ve Droit Uçuş Düzenlerini alarak

Görev , Galaksi Kapısı yaparsanız , Hızlı bir şekilde Tecrübe Puanı kasıp , P.E.T. ' inizi de hızlı bir şekilde kasabilirsiniz

İyi Forumlar

4. Görevlerden hızlıca kasarsın

5. Levelini söylemediğin için hangi görevlerde olduğunu bilmiyorum ama tavsiyem 14. Levele kadar fazla ümit bekleme yapamazsın kendimden biliyorum bende daha kendim 7 levelken almıştım peti 14. level olana kadar zar zor 5. lv olmuştu pet ama 14. seviye görevleri ve 15. seviye görevleri ile 1 günde 8 level yapmıştım peti.

6. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

gorev yap eski haritalarda kasil imkan olursa iyi bir grupla low a gir.

7. Hm görev yapmak en iyisi o zaman teşekkürler. Son bir sorum olacak sizce x-3 x-4 haritalarında leonov ile mi kasayım normalde yoksa vega alıp ana haritalardan çıkayım mı

8. gemi aldıgında onu full lf-3 ve bo2 ile doldurayamacaksan leo takılmaya devam et bence

9. Vega da lf3 ler tam oluyor da 2 tane b02 eksiğim var

10. Eyyüp47

Eyyüp47 User

yüksek tp veren gorevleri yap...gorev bitiminde petini acmayi unutma...kapi yap...kapi ödülünü alirken peti acmayi unutma...yaratik keserek peti lvl atlatmak zordur biraz...kolay gelsin...

11. Kardeşim bence şöyle yap ve daha kıs yoldan petini full lvl atlatırsın. %50 tp destegi geldigi günlerde 5 günlük destek alman ve görevlerini seri seri yaparak petini açmak ve pazar günü geldiginde %50 olan destek'e %10 normal destek ve %10 paylaşımlı destek ile %70 i cıkarıp 1 günde hem lvl atlayıp hem pet lvl atlatmasını yapabilirsin teşekür ederim. iyi oyunlar

12. Anlaşıldı beyler cevap veren herkese teşekkür ederim. Son bir soru soracağım kapı konusunda enerjileri hangi kapıya basıp tamamlamaya çalışmalıyım alpha mı zeta mı. Başka kapı önerenler de varsa söylesin lütfen

13. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Benim fikrimi soracak olursanız , Havoclarınız tamam değilse , Zeta yapmanız yönünde

Eğer Havoclarınız tam ise , Lambda ' yı deneyebilirsiniz.

Ödülleri güzeldir , Fazla zor değildir , Daha az sürer ve Daha az Parça ister

İyi Forumlar

14. Yöneticime katılıyorum ama bence güçlenmeden fazla güçlü kapıları yapmaya çalışma örnek kuıper kapısı cok zor bir kapı girmeye çalışma patlarsın ve kapın boşa yanar ve kapıların yapılma taktikleri var mutlaka yapmadan 5-6 video izle ve ne yapıcagını kur öyle gir iyi oyunlar

15. Arkadaş haklı 15. Seviyenin görevleri çok iyi tecrübe veriyor ona göre

16. O zaman kapı ve görev yapacağız. Cevap veren herkese teşekkürler modum konu kilitlenebilir

17. Merhaba ,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.