hızlı pala

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve O.S.C.A.R tarafından 15 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. O.S.C.A.R

O.S.C.A.R User

hayırlı geceler modum.gerçi gece bitti sabah oldu hayırlı sabahlar diyeyim.benim bi sorum olacaktı.bildiğim kadarıyla ne argede nede pet modül veya protokollerde hızlı toplamayla ilgili bişey yok.ben paladayken bi palayı toplamam 3 saniye sürüyor pala 3 saniye ışınlanıyor ondan sonra alıyorum ama bazı arkadaşların gemileri ben palayı ışnlarken 2 saniye sonra benim geminin altında diroitleri bi sağa bi sola sallıyor 5-6 adet palayı temizliyor üstelik benim ışınlanan palada ona geçiyor.adam her diroit başına bi pala topluyor sadece diroitleri bi sağa bi sola sallaması yeterli oluyor bildiğim kadarıyla oyunda bu kolaylığı sağlayan bi malzeme yok varsada ben bilmiyorum cevaplarsanız sevinirim varsa söyleyinde hangi malzemeyse dükkandan bende alimde diroitlerimi bi sağa bi sola sallayimde sadece gemim değil diroitlerimde pala toplasın
    cevap için teşekkürler hayırlı sabahlar
    ek olarak şunu belirteyim ben toplarken petmi toplayamıyor diye peti kapatıp sadece gemiyle denedim adam gelip benim ışınlanan palayla yanındaki leride topluyor

cevap verecek bi mod yokmu arkadaşlar bu adamlar nasıl oluyorda ben bitaneyi toplayacak kadar sürede 5-6 tane topluyor üstüne benim topladığım palayıda topluyor mantıklı bi açıklama eğer varsa mantığı

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 May 2014
  2. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Siz paladyumu alırken ve sizden 1 saniye önce kamufule bırı almışta olabılır

Keyifli forumlar

3. Arkadaşım pc ve net hızınla alakalı bazen bendede oluyor opera tarayıcısını dene..

4. kamufleyken pala mı topluyolarmış modum gerçekten çok iyi cevap veriyonuz ama soruları okumuyonuz galiba :)

5. KARANLIK

KARANLIK User

Bu internet hızıyla alakalı bir durum sunucuyla aranızdaki bağlantının geç olması toplanmış paladiumları toplanmamış gibi gösteriyor.Oyuna girmeden önce çerezlerinizi mutlaka temizleyiniz.İyi forumlar.

6. Prophecy

Prophecy User

Sisli bölgede kamufle iptal olur spearhead de de oluyor mu emin değilim ve sizden 1 saniye önce bir pet almış da olabilir biliyorsunuzdur ki perlerin kamuflesi sisli bölgede kalkmaz

7. Merhaba ,

Kamuflajlı derken gemiyi afk bırakıp PET'e toplatanları demek istemiş olabilir.

Konuya gelecek olursak genel olarak internet bağlantı hızınızdaki değişimler
    Tarayıcılara göre oyun performansı değişebiliyor
    Flash Player kaynaklı aksaklıklar

gibi nedenlerden dolayı olabilir.

Konuya gerekli cevaplar verildiği için kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.