hızlı palladium toplama

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve istanbulcopy34 tarafından 26 Haziran 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar en hızlı Palladium nasıl toplanır , taktiklerinizi ve görüşlerinizi belirtir misiniz? Mesela saatte kaç topluyorsunuz ve hangi gemiyle

2. Perseus.

Perseus. Guest

Merhaba,

Palladium sizin topladığınız kadar P.E.T'in de toplaması ile avantajlı bir madendir. Bu sebeple P.E.T'inizi 8.seviyeye ulaştırdıktan sonra Hammadde Modülü(3. Seviye) alıp, mümkün olduğunca da 3. Seviye Radar Protokolü ile donatırsanız siz bir yandan toplarken aynı zamanda P.E.T'iniz de haritanın diğer ucuna kadar uzaklaşıp oradaki madenleri toplayabilir.
    P.E.T Hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.
    İkinci olarak geminizin hızı da önemlidir. Hem diğer oyunculardan daha hızlı Palladium yağmalamak hem de gelen korsan NPC'lerine & düşman şirket üyelerine karşı zor durumda kalmamak için Vengeance(varsa Şimşek tasarımı) tercih edebilirsiniz. Ekipmanım savaşmaya ve NPC'lere saldırmaya yeterli değil diyorsanız da Spearhead gemisini tercih edebilirsiniz. Bu durumda sadece ambarınız çok daha kısa sürede dolacak 5-2'ye daha sık hammadde satışı için gidip geleceksiniz. Unutmadan, gemi hızı arttıkça P.E.T'in de diğer P.E.T'lere göre Palladium toplama hızı artmaktadır.
    Hiç durmadan P.E.T ile birlikte toplamanız halinde saatte ortalama 1700 Palladium elde edersiniz diye düşünüyorum.

İyi forumlar.

Minerva ve .Paradoks. bunu beğendi.
  3. Pet benim görmediğim hammaddeyi de gidip toplayabilir mi haritada

4. Evet, toplar. Radar protokolleri sayesinde tüm haritayı dolaşır desek yanlış olmaz sanırım :D

.Paradoks. bunu beğendi.
  5. Dostum eğer uğraştığım bir npc veya düşman yoksa , vengeance lightning + 3.seviye hammadde toplama modülü ve radarsız bir PET ile 10 dakikada 450 palladium topladığımı hatırlıyorum . Bu da saatte 2700 ediyor . Tabi ben çok sıkıldığım için en fazla 20 dakika toplayıp çıkıyorum .

Sürekli haritada gezindiğim için açıkcası radar ı çok gerekli bulmamıştım ama haritanın bir ucunda oturup PET e toplatacak olsam kesinlikle radarlara önem verirdim .

Ayrıca kesinlikle vengeance lightning / spearhead / pusat gemilerinden biriyle toplamanı öneririm , diğer türlü düşman şirketlere çok kolay yem olursun .

6. Petine çok radar takarak. :D

7. siz vengeance yazmışsınız ama herkes citadel ile topluyo
    ben vengeance ve spearhead ile toplayanı çok nadir görüyorum

8. Ambarı büyük olduğu için citadel. Eğer çok düşman uğramıyorsa sen de ambarı yüksek bir gemiyle toplayabilirsin

.Paradoks. bunu beğendi.
  9. Hızlı bir gemi ve pet ile saatte 150 enerji civarı mümkün.

Labirent bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.