Destek HIZLI ROKET ATMA

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ΛѴCÎ tarafından 18 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ΛѴCÎ

ΛѴCÎ User

Hızlı Roket Atma
    Merhaba, bazı kullanıcılar bir roket hedefe gitmeden 2.roketi ateşliyor. Bunu çok seri yapıyorlar.
    Bende vip var, turbo roket CPU'su var fakat onlar kadar seri roket atamıyorum. İnternette araştırdım diriotlerede turbo roket CPU'su koyuyorlar diyorlar, denedim olmuyor. Bazıları uçuş düzeni etkilidir diyor.
    V.I.P VE TURBO ROKET CPU'su dışında etki eden herhangi bir faktör var mı roket hızına? ( Olumlu anlamda)

2. Merhaba,

Hayır. Bunlar dışında roket hızına etkiyen bir şey yoktur. Roket hasarına etkiyen faktörler var. Diroit dizilimleri, argeler gibi.

İyi Forumlar.

3. Merhaba,

Farklı cins toketlerin yükleme süresi farklıdır. Basit roketler (r310 plt 2021 plt 3030 gibi) saniyede en fazla 1 tane ateşlenebilir. pld-8, buz roketi ve yavaşlatıcı roketin yükleme süreleri ayrı ayrı işler, oyuncu roket türünü değiştirerek basit roketlerin yanında bu roketleride ateşler ve 1 saniyede 2-3 roket ateşleyebilir ve basit roket ateşlemeye devam eder.

4. Merhaba ,

Genel olarak hemen hemen aynı sürede atar. Fakat eğer VIP ve Roket Turbo CPU varsa daha da hızlanmış olurlar. Bunların dışında hızlandırmaya yarayan bir şeyler yok.

İyi forumlar.

5. acaba ısı arayıcısı argesini mi gördün, süre aynı olsa da roket sanki hızlı gibi görünüyor, ısı arayıcısı olabilir senin dediğin

6. Merhaba,

Sanırım arkadaşımız argenin vermiş olduğu efektten dolayı yanıldı. Çünkü bunlar dısında başka bir şey etkiyemez roket hızına.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.