Öneri Hızlı Satın Alım Slotu ECO-10 Sorunsalı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Duck▲ tarafından 3 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Duck▲

Duck▲ User

Öncelikle merhaba,

bildiğiniz üzere Darkorbit oyun içerisinde cephane için hızlı satın alım menüsü bulunmakta.

Bu menünün güncel hali şu şekilde;

Bahsini yapmak istediğim konu ise burada eco-10 roketinin bulunmaması.
    Bu durum beni oldukça uzun zamandır rahatsız etmekte fakat hep bir beklenti içerisindeydim;
    en sonunda beklemekle olmayacağına karar verdim ve konuyu açmış bulunuyorum.

Oyun içerisinde pve veya pvp olsun 5'li roketinizin bittiğini fark ettiğinizde,

Ana Sayfa > Dükkan'a kadar gidip eco-10 satın almak ve bunun oyuna yansımasını beklemek bi hayli zaman alıyor.

Bu durumdan kurtulmak adına eco-10 roketinin hızlı satın alım kısmına eklenmesini ön görüyorum.

Ayrıca hızlı satın alım menüsündeki diğer cephanlerin yanında eco-10 unutulmuş; ve kimse tarafından fark edilmemiş gibi duruyor. Yani bu durumu bir hata gözüyle bakıyor;

...dolayısıyla anket yapma gereksinimi de durmuyorum.
    Bu konu hakkında evet ve hayır pek bir fark yaratmaz.
    eco-10'u hızlı satın alabilmek kimseyi rahatsız etmez herhalde.

Durumu yeterince açıklayıcı anlatabildiğimi umuyorum.

İyi eğlenceler dilerim.

2. yani benim için çokta önemli değil ama r310 yerine o olsa daha iyi..yalnız bu bölümde açtığınız konulara anket eklemelisiniz yoksa kapatıyorlar..

JUPlTER bunu beğendi.
  3. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Konunuza anket eklemelisiniz.Buradan nasıl anket ekleyebileceğinize bakabilirsiniz.

İyi forumlar.

4. Duck▲

Duck▲ User

Merhaba, anket eklemenin gereksiz olduğunu ilk entry'de de belirttim.
    Konunun vaadesi dolduğunda kapatabilirsiniz.

Ben önerimi yaptım, merkeze göndermeniz için 30 40 olumlu oy almasını bekleyemeyeceğim. Teşekkürler.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 Mart 2017
  5. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Peki bu haftaki raporumuzda önerinizi sunalım,anket eklenmeyen konular 24 saat içinde kilitlenir bilginiz olsun.

Öneriniz için teşekkür ederiz.

İyi forumlar.

6. Duck▲

Duck▲ User

Merhaba,

konu kitlenebilir.

7. Lion

Lion Guest

Merhaba,

İstek üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu: