Hızlı Uri Kasma Taktiği verin

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Bortecinee1453 tarafından 23 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 2 3 yıl önce bu oyunu oynuyordum fakat bırakmıştım şimdi yeniden başladım credits ve uridium kasmakta biraz zorlanıyorum. Gemi hakkında bilgi vereyim ;

Gemi : Leonov
    Level : 11
    Lazerler : LF3 : 3 Adet ( Kısa sürede 1 tane daha alıcam ) , Gerisi LF2
    Diroitler : İris 1, Flax 1
    Kalkanlar : B02 : 2 Adet, A03 : 4 Adet
    Ekstralar : Roket Turbosu, Roketatar Cpu, Radar Cpu, Labor Cpu, Droit Tamirci Cpu, Roket-Auto Cpu, Cephane Cpu ve Ambar Genişletici var.

Hangarda 1 adet goli var onu yerleştirmedim leonov kullanıyorum. Leonov ile devam mı edeyim yoksa goliye mi geçeyim? Daha lf3 fazla olmadığı için takmak istemedim açıkcası.
    Bilgi verirseniz çok memnun olurum levelim de düşük o yüzden hiçbir şey yapamıyorum.

Hem hızlı uridium kasmam gerekiyor hem de credits. Yardımcı olursanız sevinirim...

Son düzenlenen: 23 Mart 2015
  2. Merhabalar;

Leonov ile devam etmenizi öneririm kendi x-1,x-2,x-3,x-4 haritalarında leonov daha fazla vurmanızı sağlayan özelliğe sahiptir.

İyi forumlar.

3. senberk99

senberk99 User

sadece uri dium kasmak isterseniz X3 haritasinda saimon mordon loardika kesebilirsiniz sadece credits isterseniz biraZ zorlansaniz da sibelon devalorium olabilir fakat 12-13 level olup hemen X-6 ya gidebilirsiniz serveriniz kalabiliksa cubikon kesen olafakrir hem uri hem credi hem seref hem sde tp aynanda ve asiri fazla toplayabilirsiniz iste boyle

4. Merhaba,

Eski haritalarda ufak yaratıkları keserek kasılabilirsiniz. Sizin için en yararlısı bu olur.

İyi Forumlar.

5. Leonov ile devam et, görevlerin en basitlerinden başla sırayla bitir rahat seviye atlarsın. Yaklaşık 10 LF-3 yapana kadar devam et böyle sonra gemiyi değiştirip üst haritalara gidebilirsin.

6. DeadMercy1

DeadMercy1 User

serverin ne ?

7. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Eski haritalarda yaratık kesin.Çöplerini alarak kredi kasabilirainiz.Birde avantaj kutularından toplarsanız içerisinden uridium çıkmaktadır.

En kısa sürede LF3 lerinizin sayısını çoğaltmalısınız.

Keyifli Forumlar.

8. Global Avrupa 7 kardeşim

9. *Cihan*

*Cihan* User

merhaba,

Lenovla eski haritalarda x3,x4 daha seri bir şekilde urıdıum kasabilirsiniz.
    Skylabınızı geliştirerek Credinizi arttırabilirsiniz.
    Goli olarakta X 5 haritalasında kasılabilirsiniz.
    argenizi 24 yapın kalın sıkmaya bakın

24 Arge ile Kalın Sıkma
    Gemi Gövdesi I : 2/2
    Mühendis : 1/5
    Kalkan Enerjisi : 5/5
    Kelle Avcısı I : 2/2
    Gemi Gövdesi II : 3/3
    Kalkan Sıklığı : 5/5 +

Ayarcı : 3/5
    Kelle Avcısı II : 3/3

Iyi Forumlar

10. DeadMercy1

DeadMercy1 User

server boş ise ilk irisleri al skylab ile. ben iskandinavya2de oynuyorum ara ara girerek irislerimi fulledim. 12 levelim 4 lf3üm şuan. urierimin hepsni pete yatırıyorum pet sayesnde kısa sürede fulleneceğim. sende bu sistemle git

11. FairyMind

FairyMind User

Uriyi pete yatırarak nasıl fulleniceksin ? Kardeşim ilk lf3 ü almaya bak sen bırak uriyi pete vermeyi.

12. DeadMercy1

DeadMercy1 User

anladığım kadarıyla int4 hakkında bilgin yok. 2 hafta skylab atarak 8 iris aldım. kaylayıcı çekip pet için modüller aldım. lf3 b02 1-10m arası gidiyor her gün 1 den fazla alabilirim.

13. Oyundaki isminiz nedir acaba?

14. DeadMercy1

DeadMercy1 User

GökBörü

15. İnt4 bölümündesiniz demi? Global Avrupa 4 ?

16. DeadMercy1

DeadMercy1 User

iskandinavya 2. bigpoint sitesinden giriliyor

17. Sizin bölümünüze nasıl gelebilirim onu anlayamadım pardon.

18. DeadMercy1

DeadMercy1 User

bigpoint sitesinden yeni kayıt alıyosunuz, giriş yaptığınızda sağ üstte hesabınız bölümü yazıyor. oraya tıklayıp ikandinavya2yi seçmeniz gerekiyor.

19. Mesaj attım :)

20. git bir vega veya sinek al hızları diz in pvp de kutu topla x2 avantajı almayı unutma ben pala toplamıyorumonun yerine kutu aksıyorum günde 40 binden fazla uri topluyorum elle gg de baya toplamış oluyorum

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.