Hızlı Uridium Kasma Taktiği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R tarafından 20 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar 5 hangar a sahibim full + fulle yakın bir gemim var uri su gibi bitiyor.

aegis goliath leo vega spearhead a sahibim.

TR3 de oynuyorum fakat maalesef bizim sunucumuzda adam kastırmıyorlar teke teke adama çağıran tipler bile var.

5-3 e giriyorum tamamen savaş alanı kendi haritalarımda kasılamıyorum eic şirketindeyim ki şirket değiştirsemde yine aynı şey.

kapı açamıyorum açmak için 1 ay uğraşıyorum.

cubikonda rahat vermiyorlar kasılırken rahat vermiyorlar...

açıkçası ben bu oyuna para vermek istemiyorum çünkü böyle bir kalitesiz oyuncu kitlesine sahip olan ve böyle umursamayan bir üst kurul olduğu sürece ben uridium çekmeyi planlamıyorum.

Ben bir şey merak ediyorum bu bigpoint-darkorbit ekibi sırf oyunun başında oyuncular stres atmak için girdikleri oyuna cinnet geçirsinler diye mi bu kadar saçmalıyor ? kalitesiz oyuncu modellerine hiç bir şey yapılmıyor ayrıca full + full gemi fullemek 30.000.000 uridium civarı bir şey olmuş yaratıkların uridium değerleri görevlerin değerleri gülünecek kadar çok düşük... Oyuncular bu oyuna stres atmak için giriyor bende dahil bu oyundan küfür ederek çıkıyoruz. Sırf emeğimize acıdığımız için giriyoruz.

Son düzenlenen: 20 Mart 2015
  2. Merhabalar;

Pwp lerde kutu toplayabiliyor musunuz?

İyi forumlar.

3. Pvp de kutu toplasam bu sefer de sıralamadan rütbemden kaybederim diye korkuyorum. Birde sistem artık soğutma işine girmiş pvpde kutu toplayanlara az uri çıktığı söyleniyor o yüzden pek toplamıyorum.

ama pvp ler rahat bu arada pvp de bot kullanıcıları olduğundan pvp ye girmiyorum.

4. Merhabalar;

Sizin için en uygun çözüm katlayıcı almanız veya almamanız o sizin seçiminiz tabi ama pwp de kutu toplarsanız 2 günde kapı açabilirsiniz bence.

İyi forumlar.

5. Modum emin misiniz ? bakın tekrar soruyorum emin misiniz pvp de soğutma sistemi tekrar uygulanmaya geçmiş. herkes pvpde az kasıldığını söylüyor.

6. Merhabalar;

Bakın ben size içinde bulunduğunuz durumdan dolayı bu öneriyi veriyorum illa benim söylediğimi yapacaksınız diye bir kaide yok.Pwp de hiç kutu toplamadım soğuma süresi diye birşeyde duymadım bu sadece üyelerin kendince söyledikleri birşey.
    Benim bildiğim 5-3 de nasıl ne kadar çok online kişi varsa o kadar çok paladium çıkıyor aynısı pwp içinde geçerlidir.Ne kadar çok kişi orada kutu topluyorsa uridium ve galaksi alma şansınız o kadar artar.Birde bu kutu içeriğinden çıkan şeylerin miktarını arttırmak için bildiğiniz gibi katlayıcı,pette kurtarma protokolü,argede kutu içeriğini arttıran argeler mevcut.Bunlar her oyuncuda olmadığı için birisi çıkar ben 5bin uridium topluyorum der bunlara sahip olan kişi çıkar ben 15bin uridium topluyorum der.

İyi forumlar.

7. pvp de de rahat yok. Ya şu oyunda kalitesiz oyunculardan kaçacağım hiç mi yer yok Allah aşkına şu oyuna 14-12 yaş altı veledler girmesin ya amcalarının dayılarının çarlarını alıp artislik yapıyorlar en nefret ettiğim şey. (bu mesaj üst kurula)

sırf para çekilsin diye bu kadar saçma sapan bir şey olamaz. Pvp deyim saldırıdan kurtuldun diyor adama fark attım bana adam tam haritanın öbür ucundan sıkıyor (goliath spearhead i nasıl yakalıyorsa artık)

Bakın Allah rizası için şu veledleri hilecileri botçuları bugcuları fırsatçıları temizleyin yemin ediyorum oyunda gördüğüm en berbat sene 2015-2014

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.