Hızlı Uridyum Ve Credi Kasma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve crux20 tarafından 3 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. crux20

crux20 User

Credi Kasmak için lazım olanlar
    1 goli
    1 ambar genişletici
    1 pet + ticaret modülü

yapacağımız iş basit. x-6 haritasına gidip cubikon dönenlerin yanında takılıyoruz.eğer geminiz iyiyse cubikona dalarsınız biraz uridyum ve credi kazanırsınız.hayır ben dalamam gemim vuramıyor düşman baskınları çok oluyor diyorsanız kamuflajı takın dolaşın orlarda.cubikonun çöplerini alın cubikon beklerken talon ve tallin kesenlerde oluyor onlarında çöpünü alın kısacası gördüğünüz çöpü alın ve zenginleştirin.duranium ve prometid yapın promerium yapmayın sakın.

cubikondan zaten bir sürü çöp geliyor falan 5 dakikada bir ambarı rahat doldurursunuz.(denedim 5 dakikada doluyor). bende genelde 1200 duranium ve 1200 prometid 200 kadarda promerium oluyor. hesab kitap yapmıyacam. ortalama 1.2 m credi geliyor. 5 dakikada. ha tabi illa 5 dakika diye birşey yok.gidersiniz cubikona onu kesen olmaz falan.bazen ortalık çöp kaynar 2 dakikada fullersiniz ambarı falan.sıkılmamak lazım. günde kaç saat online olduğunuzada bağlı.birisi 100 m credi kasar bu yöntemle diğeri 10 m kasar size bağlı herşey.sıkılmazsanız bu yöntemle çok iyi credi kasarsınız.irisleri lf3 kalkan falan açık arttırmadan rahat alırsınız.elit gemiyseniz hem talon kesip 400 k credi alırsınız hemde çöpünü alırsınız.4 talon çöpü ambarı dolduruyordu galiba.4 talon kesince 1.6m talondan 1.2m çöpünden kar.

uridyum kasma yöntemi
    lazım olanlar
    1 goli
    8 iris
    full lf3 kalkan hız

x-3 yada x-4 e gidip önünüze gelen lordakia saimon mordonu kesin.20 dakikada 2 k uri kasıyorum bu yöntemle ben.bu yazıyı yazmadan önce 1 saat takıldım 7 k uri kastım.gemiden gemiye değişir bu yöntem.birisi mordona 2 vurur diğeri 10 vurur.eğer full değilseniz bu yöntemi yapmadan önce gidip ticaret modülü ile çöp toplayıp satın.

bu yöntemleri denedim ve hala yapıyorum.

2. Merhaba ,

Bilgilendirme için teşekkürler. Bazı oyuncuların işine yarayacaktır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.