Hızlı Ve Çok Credi Kasma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ĜĕœΚuŞu tarafından 7 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Evet arkadaşlar soru belli. Günlük olarak hızlı şekilde credi kasmam lazım. Nerede ve nasıl kasabilirim? Bir de 8lv pet var ama tic3 yok onu alsam iyi olur mu? Tic3 kullanmak için yakıt lazım mı yoksa yakıtsız mı kullanılıyor?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

2. Merhaba,

Normal zamanda pet açılıp kapansa hareket etmese dahi pet yakıtı kullanılmaktadır.
    Bu durum modüller kullanılırken biraz daha fazla yakıt tüketimine sebep olabiliyor.

Ama petin harcayacağı yakıt miktarı sadece ticaret modülü kullanıp kapatacaksanız, sizi fazla etkilemeyecektir diye düşünüyorum.

İyi Forumlar

3. Sağolun modum. Diğer arkadaşları konuya bekliyorum credi için.

4. Günde 200m;
    Hammadde desteği +ticaret modülü 3 alırasnız 5 saatte kasabilirsiniz.4-5 kişi cubi veya çok büyük bi toplulukla keserseniz+tüm çöpleri toplıp satarsanız yaklaşık 5saaatte 200m kasabilirsiniz.

5. Hammadde desteği + tic3 ile bir cubi çöpünden kaç credi geliyor?

6. 900k-1m ayrıca da cubiden credi geiyor;)(500k dan fazla ise şerefiniz)

7. Hammadde desteği aldım tic modulü ile bir çöpten 1-1.5m para geliyor 15dk da 7-8m kastım. =) Konu kilitlenebilir. Teşekkürler cevaplar için.

LastShot12345 bunu beğendi.
  8. Merhaba,

Konu oyuncu isteği üzerine kilitlendi.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.