Hotmail değişikliği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ▒▓Ø•Я£ČΉŤŐR•Ø™▓▒ tarafından 7 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba,
    E posta adresimi değiştirmek için eski e posta adresime tekrar, tekrar bildiri göndermeme rapmen hala gelmemesinin sebebi nedir acaba ?

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Hesap ayarları kısmında eposta aboneliği kısmının açık olup olmadığını kontrol ediniz ve email adresinizde spam bölümü ve hatta gmail kullanıyorsanız sağ üst bölümde bulunan tanıtımlar kısmına bakınız lütfen şifre ve email değiştirme işlemi bazen zaman alabilmektedir.

3. Dediğiniz her şeyi denedim abonelikten çıktım geri girdim hepsini yaptım hotmail değişikliği gelmiyor supporta başvurdum cevap yok.

4. KДPTДN®

KДPTДN® User

Merhaba ;

Bildiğim kadarıyla hesap bilgisi değiştirme mailleri için bültene abone olmaya gerek yok.Mail attığınız gibi gelmeyebilir sunucularda yoğunluktan dolayı bazen 1 gün sonra bile gelebiliyor.Uzun süredir bekliyorum diyorsanız mail gereksizler kutusuna gelmiş olabilir o bölümünüde kontrol etmenizi tavsiye ederim.O bölümde de yok ise supporta başvurmanızı tavsiye ederim.Umarım yardımım dokunmuştur.

İyi günler

5. Nefes

Nefes User

Merhaba

Mesai saatleri dahilinde (09:00 ile 17:00) hareket ederek sorunlarınıza daha kısa bir zamanda cevap gelme olasılığı çok yüksektir bu saatler dışında atılan mesajlar yoğunluk dahilinde bazen uzayabiliyor yarın sabah bir kez daha mesajınızı atınız.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.