Destek hotmail

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xxfirememoxx tarafından 1 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. hotmailimi değiştirmek istiyorum çünkü tehditler aldım birisi benim hesabıı boşaltacağını söledi ben bişeye takmadım sonra hesabımın şifresini ögrendi e postama girdigimde ise çok sayıda hotmail girilmiştir ondan hesabınız askıya alınmıştır dedi support bir takım bilgiler istedi bunun içinde ts kimlik arka ve ön yüzü var güvenilirmi die bilmiyorum ama acil ne yapmam gerek adam hala beni tehdit ediyor ama bişe apmıyor elitlerimi sıkıyor

2. Merhabalar

Hesabınızın İD sini Supportâ maili atın hesabınızın tehlike de olduğunu belirtin ve kapatılmasını isteyin öncelikle sonra Supportun sizden istediklerini detaylı bir şekilde öğrenin ve gerekli şeyleri Supporta iletin.

Bir daha hatırlatayım hesab güvenliğinizden sizler sorumlusunuz lütfen şifrenizİ başka biriyle paylaşmayın ve bilgisayarınıza yüklediğiniz programlara dikkat edin

İyi forumlar

xxfirememoxx bunu beğendi.

3. abi biliyorum büyük aptallıkı ben yaptım bu oyunu oyundan sanmayıp boş bi hotmail. boş bi hesap açtım ve şimdi hem güçlü hemde sevdigim insanlar oldu ve herkez beni tanıyor yani çalma gibi bi durum yok istediginiz zmn girerim sadece hesabımı kendi elime almak istiyorum hotmailim engellenmiş bu konuda yardım edin lütfen

4. Merhaba ,

Durumu gerekli bilgilerinizle support'a bildirmeniz gerekiyor. Forum üzerinden bir işlem yapamıyoruz. Ayrıca mail hizmetini aldığınız yerin destek birimi ile irtibata geçerek gerçek sahibi olduğunuzu kanıtlarsanız geri alabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.