HP-C01

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [BrAvE]YuSuF tarafından 4 Haziran 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. citadelin hp-co1 modülünü nerden bulabilirim.

2. Tursaka

Tursaka User

Modüller etkinlik zamanlarında gelen ekipmanlardır. Forumda Yeni Uzay Gemisi Yükseltme Modülleri S.S.S. yazarak ayrıntılı bilgi bulabilirsin. HP-CO1 modülü ise Galaktik Çekişme etkinliğinde hedef ödülü olarak gelmiş.

[BrAvE]YuSuF ve Luminous bunu beğendi.
  3. .maxpayne

.maxpayne User

bu test etkinlik ödüllerini nasıl alacağiz veba mutasyonu ödülleri

4. Tursaka

Tursaka User

Henüz normal sunuculara gelmedi ancak Hedeflerde her ödülü alabilmen için yapman gereken hemen solunda yazıyor, o görevi tamamlayınca otomatik olarak o nesne hesabına gelir.

Luminous bunu beğendi.
  5. crazytr123

crazytr123 User

Kimisini etkinlik hedeflerini tamamlayarak kimisini de birleştirden alabilicez.

6. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Yeni Uzay Gemisi Yükseltme Modülleri konusunda bahsettiğiniz HP-C01 modülünün Galaktik Çekişme etkinliğinde Savaş Bileti ödülü olarak elde edildiğini görebilirsiniz. Şimdilik bu modülü elde edebileceğiniz bir yer/etkinlik yok.
    İlgili ödül(leri) almak için aynı satırda belirtilen görevleri tamamlamanız gerekmektedir.

İyi forumlar.

7. alla halla ama ben galaktik etkinliğinde savaş bileti aldım bu modül gelmedi :confused.:

8. ateistkeci

ateistkeci User

Geçmiş galaktik çekişme etkinliklerinde gelmişti sanırım modül

Luminous ve Titan. bunu beğendi.
  9. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Kasım ayında gelen Galaktik Çekişme etkinliğinde eklenen bu modüle sahip olmanız için Kasım ayı Etkinliğinde bilet almış olmanız gerekiyordu. :D

İyi forumlar dilerim.

10. ooo modum sende :D:D neyse konu kilitlenebilir.

11. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.