HP Link modülü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve istanbulcopy34 tarafından 27 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. yav zaten kapışmalar 5 saniye sürüyor artık. adam 3 saniyesini hp linkle kurtarıyor. e nee anladım ben bu işten? herkesin ulaşamadığı ama ulaşana aşırı avantaj sağlayan saçma sapan bir modül.

2. ateistkeci

ateistkeci User

Gelen etkinlikte savaş biletiyle verilmişti ayrıca kapışmalar 5 saniye sürmüyor pekte :D

3. lllecelll

lllecelll User

proların verdiği hasarın karşısında bo3ler bile yetersiz kalıyor.

4. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Öncelikle konu başlığınızı forum kurallarınca düzenliyorum. Gelen bir etkinlikte sizin verilen ödülü alamamış olmanız saçmalık değildir. Etkinliğe özel gelen ekipmanlar o an etkinlikte ilerleyen, olan oyunculara verilmesi doğaldır. Tekrar gelmesini talep etmek adına Güncelleme ve Fikir Havuzu bölümünde anket açabilirsiniz. Gelen talep durumuna göre biz de raporlarımıza isteğinizi ekleyebiliriz.

İyi forumlar.

5. kolayı var kardeşim o hp linki aktif ettiği vakit uzaklaş yanından ya da edebi kapıdaki reflektörlere yaptığın muameleyi yap sık kaç sık kaç ta ki modülün süresi bitene kadar.ben bunu diminişere karşı uygularım mesela

6. kasap5127

kasap5127 User

Yalnız konuyu açan kişi haklı. Sizde var diye de her saçma şeyi savunmak zorunda değilsiniz. Petin sizin yerinize hasar alması pro lazerinin bu kadar güçlü olduğu bir dönemde mantıksız...