HP link modülü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Besyokar tarafından 27 Ağustos 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Besyokar

Besyokar User

Bu modüle sahibimde merak ettiğim şey neden bu modüller pet modül yada protokollerin verildiği etkinliklerde verilmiyor örneğin terror girdabı kapısı gibi böyle daha mantıklı değil mi

2. öyle olsa idi sendede olmazdı hem o etkinlik yılda bir gelen etkinlik alan alır alamayan dona kalır bir yıl beklemesi gerekir bunun için böyle ara ara etkinliklere koymaları daha mantıklıki eşitlik olsun bende ilk çıktığında alanlardanım ama sonrakilere çok haksızlık oldu.ayrıca tyranos gemisinide parayla sattılar şimdi etkinliğe koymuşlar buradada parayla alanlara eşitsizlik oldu ama napalım az veren candam çok veren malda demek alma güçleri vardıki para verdiler ben vermem şahsen...

3. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Açıkçası tüm etkinlikler için tek bir düşüncem var ilgili etkinlik zamanında yapılmaz ve ödülleri almazsanız bir sonrakine kadar beklemek durumunda olması çok mantıklı. Çünkü bir oyuncu o kadar emek verip ilgili ödülleri alıyor sonradan değerlendiği zaman biz alamadık gibi durumlar oluyor. Etkinlik aktifleştiği zaman

Mesela Hermes tasarımı etkinlik de geldiğinde hepsini topladım lazım olur diye Terör kapısında inanılmaz iş yaptı. Şimdi de birçok oyuncu delta kapısında Hermes çıkartmaya çalışıyor.

Net bir şekilde cevabınıza gelirsek ilgili modül uzun süreli etkinliklere gelmesi elmas değerinden onu sadece değersiz bir demir parçasına bile çevirebilir. Bu yüzden bu denli savaş seyirini değiştiren modülün böyle kısa kısa zamanlarda gelmesi çok mantıklı. Ayrıca belirtmek istiyorum bende bu modül yok :p her ne kadar almak istesem de yok yani :p

İyi Forumlar.

4. çöp olsa bile birşey al kenara koy stokçuluk kazandırır :)