HPlink bugu hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve whitesky60 tarafından 11 Ocak 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. whitesky60

whitesky60 User

Hp link bugu yaparak kesiyolar bizi ve chatte laf atıyolar adam ard arda kaç kere hp link bugu açtı bunun herhangi bir cezası olmayacak mı ben bu oyuncuların ceza almasını istiyorum ben kullanmıyorum ve benim gibi kullanmayan kaç tane oyuncu var hakkımızı yiyolar açık kullanarak bizi kesiyolar. Diyelim bu açık kapatıldı bu açığı kullananlar elini kolunu sallayarak haritada gezmeye devam edecek mi ceza alacak mı? Kullanan herkesin tespit edilim ceza almasını istiyorum. Bu açık 2 aya yakın bir zamandır var ve kullanılıyor ama açığı kapatmak için ne bir çalışma ne de bir açıklama geldi bu durumdan teknik ekipde mi faydalanıyor anlayamadım ama bizim canımız çok sıkılıyor...

2. çok fazla savaşıyorum ve sürekli denk geliyorum video kaydına alma gereği bile duymadım bıktım artık çünkü hiç bir ceza almıyacaklar boşuna uğraşıyoruz

3. Kaç defa kesildim böyle, artık şikayet bile etmiyorum

4. support'a yaz. support birşey yapmaz, ama yaz sen.) Kızıp chat'e birşeyler yazarsan da banlanırsın büyük olasılıkla. Yeni süreç böyle. Bu açığı kullananların yanına her zamanki gibi kar kalacak. Bir grup da yanlarına kar kalmadığını iddia edecek yine. Bu hep böyle. O yüzden oyunu sen de kurallarına göre oyna)

5. **TRUVA**

**TRUVA** User

**TRUVA**User
    Paradoks adminim hp link bugu ve açığı hakkında diğer buglar dada izlenen yol gereği bir savaş oyununda savaşın hiç birzamanlar adil olamayacağı görüşü gereği sadece açığın kapatılması değil aynı zamanda cezai yaptırım bekliyoruz .raporun bu şekilde oluşturulmasını talep ediyoruz.bu zamana kadar müdahale edilmemesi oldukça manidar ​

6. kaos*06

kaos*06 User

kullanana kullanacaksın enyi gibi kesilmenin bir mantığı yok.

7. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Sorun tüm ayrıntılarıyla ve videolu kanıtlarıyla raporlanmıştır ve en kısa sürede düzeltilecektir. Konuya gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.