HSTRM-01 NASIL ALINIYOR

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve batu161622 tarafından 11 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. batu161622

batu161622 User

HANGARDA AÇIK ARTTIRMARDA yok NASIL ALICAM ONU ?

Son düzenlenen: 11 Aralık 2013
  2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bu roket türü açık arttırma da yoktur bu roketi eğer yeriniz varsa dükkan cephaneler bölümünden alabilirsiniz eğer yer yoksa otomatik roket alma asistanı sayesinde her defasında 100 roketin altına düştüğünde 500 roket alacaktır
    Her konfigürasyonda ayrı ayrı koyarsanız hem diğer tekli olan ne kullanacaksanız onu hemde hellstrom roketi alacaktır üstüne tıklayıp hangi roketi almasını istiyorsanız ayarlayabilirsiniz.

Samsunlum[ΓØΜΔ] bunu beğendi.
  3. batu161622

batu161622 User

malesef dükkandada yok

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bu sizin bahsettiğiniz eco roketidir HST-01 e veya HST-02 ye takılır.sizin bahsettiğiniz nedir anlamadım daha açık yazarmısınız varsa resimde paylaşırsanız sevinirim.

5. batu161622

batu161622 User

roketatar daha yüksek bir füze yüklmeme için bunu almak istiyorum fakat hale bulamıyorum. dükkanda veya açık arttırmada

6. Nefes

Nefes User

Merhaba

Tamam kusuruma bakmayın pek satışa sunulmadığı için ilk aklıma geleni yazmış bulundum sizin bahsettiğiniz roket türü budur bu roket sistem tarafından özel olarak belirlenen günlerde çıkmaktadır.Şuan satışı evet yok belki yakın zamanda çıkar bir tarih veremiyorum.

Daha yüksek vurmak istiyorsanız 5'li roket atar kullanmanızı öneririm.

7. batu161622

batu161622 User

önemli değil ! :) tahmin verebilme iktimaliniz varmı

8. Nefes

Nefes User

Merhaba

Hayır yok ama sanırım uzun zamandır çıkmayan bir elit türü siz yinede takipten ayrılmayın inşallah bu yazışmaların üstüne çıkar.:)

Keryifli forumlar dilerim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.