⭐H⭐Ü⭐R⭐K⭐A⭐N_38⭐ kimdir?

Konusu 'Kim kimdir? Oyuncu' forumundadır ve ozkan_1981 tarafından 4 May 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ozkan_1981

ozkan_1981 User

Adım Ali
    Yaşım 37
    Kayseri'den oyuna katılıyorum.
    Oyunu 2010 lu yıllarda başlamıştım, sonrada oyunu iyice paraya çevirince bırakmak zorunda kaldım. Tabii gemide gitmiş...
    Şimdi ise 2 ay oldu oyuna yeni bir çar açtım. Gemim solace ( Yeşil Kutudan Çıktı) 3lf4 full iris yeteri kadar lf3 ve kalkan var gemide. Para ile uridyum çekmedim. Gerçi para harçamadan da elit olmak çok zor bu oyunda. Klan ve arkadaş desteği olmaz ise....
    Oyunda oyuncu sayısı Tr3'te yani: çok az oynayan var bot'a koyan sayısı çok, oyun buna halen çözüm getirememiş,
    En çok çektiğim sıkıntı etkinliklerde ful elit gemilerin bizlere saldırması. Gerçi oyunun amacı bu fakat tallon keserken düşman geminin kamuflaj bozup saldırması vs gibi sıkıntılarım var.
    Kayıtlı oyuncu sayısı çok fakat online oynayan sayısı yok.

2. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Öncelikle oyuna tekrardan foruma ise yepyeni bir hoşgeldiniz demek istiyorum.

Bahsettiğiniz sorunlar aslında üç aşağı beş yukarı ortak sorunlarımız. Yakında sunucular birleştiğinde, bazı sorunların ortadan kalkacağı, yeni etkinliklerin geleceği bilgisi elimize ulaştı.Umarım her şey istediğimiz gibi olur.

Tekrardan hoşgeldiniz, iyi forumlar.