hüzün, hüsran :(

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _____§КЧJΛĈКΣЯ¯¯¯¯¯ tarafından 10 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. gemimdeki 8 iris, 8 i de geliştirmeli ve hepsi patladı, şimdi hepsini alıp yeniden geliştirmem gerek fakat oyundan soğudum

sadece 1 irisi, yüzde 25 indirim vakti var iken geliştirmek ne kadara mal oluyor

bir de gün boyu geliştirme indiriminin olduğu özel günler var mı gg gibi?

2. ÖMER.E

ÖMER.E User

irisleri 8 taneyken geliştirmekle büyük hata yapmışsın , geliştirme masrafını biriktirip apisle zeusu almalıydın ondan sonra geliştirmeliydin 2000 anahtara full lf4 apis zeus tasarımların nerdeyse hepsine sahip olablrsin buda 1m uriye denk geliyor yani irislerin gelişim fiyatına
    not:%30 indirime göre söylüyorum bunları vıp+avantaj indirimle

3. Merhaba ,

Tam olarak ne şekilde patladı bilemiyorum fakat sık sık hasar oranlarını kontrol etmeniz gerekiyor. %25 indirim vakti hepsini yetiştiremezsiniz çünkü 1 saat süre içinde belli bir yere kadar çıkarabilirsiniz.

Gün boyu devam eden %25 geliştirme indirimi yok çıkarsa 1 saat süreli olarak çıkıyor. Bunun dışında VIP ile %5 , İndirim Avantaj paketi ile %25 = %30 yapar. Eğer öğe geliştirme indirimine denk gelirseniz %30 + %25 = %55 indirim yapar. Diyelim ki bir de %30 indirim kodu kullandınız o zamanda sistemde en fazla indirim %75 oranına ulaşmış olursunuz.

İyi forumlar.

ÈrroR_™ ve DARKLORD bunu beğendi.
  4. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

gecmis olsun,sporta birkez yazsaydiniz olurya oyun hatasina denk gelirde geri verirler.yinede % 98 e kadar beklemek buyuk risk.hatta %75 tamir edilmeli derim.zaman alicak ama yaparsiniz ,uriniz bol olsun.

5. gemim full zeusu apisi her şeyi var tüm lf4 ler 16 lvl geminin hiçbir eksiği yok, sadece çift hasarı çektim çift kalkanı çektim savaşıcam, yüzde 70 hasar vardı, 5. seviyeye düşmelerini istemedim ve gittim, sonra 4-5 te savaşırken 2-6 da savaşırken unuttum ve patladılar, supporta yazmamın manası yok

ben ne kadar indirim yapabileceğimi sormadım direk kaç uri yapıyor 1 irisi yüzde 25 indirimle geliştirmek, yetiştiremeyeceğimi biliyorum zaten oyundan soğudum 2 gündür girmedim bile, 1.5 milyar kredi var ticaretten almaya bile elim gitmiyor, sadece 200 bin uri var ve 3 kapı hazır yaklaşık 350 bine kadar çekebilirim urimi bu şekilde kaçını geliştirebilirim yüzde 25 indirimle sadece o lazım

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  6. Merhaba ,

Ortalama olarak 79-80k civarında maliyeti var.

Geliştirme Sistemi Hakkında Geniş Bilgi

İlgili konuyu incelerseniz orada toplam maliyetleri var.

İyi forumlar.

7. sizi anlıyorum zor zamanlar geçiriyorsunuz sanırım.bazı insanların başına gelebilecek işler bunlar.diroit tamir cpu kullanmamanızın sebebi sanırsam slot yetersizliğinden kaynaklı.SİZ HER İHTİMALE KARŞIN kenarda köşede 800bin uridium bulundurun.her an yine patlama yaşanabilir.moraliniz bozulabilir.moral bozukluğu yaşadığınızda derin derin alın nefesinizi.yada oyunu bırakın en iyisimi.gerçeğe dönün.mesajımdan gerekli cevapı aldıysanız,size yardımcı olabildiysem arkadaş konuyu kilitlesin.

8. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Konu hakkında yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Konuyu açan arkadaşımız konunun kilitlenmesini isteyebilir.

Yada yetkililerimiz,konuya gerekli cevaplar verildiğinde kilitleme kararını verebilirler.

Keyifli Forumlar.

9. evet sizi anlıyorum biraz.rahatlayın lütfen biraz.hayat sizi geriyor sanırım biraz.keyifli forumlar çokça.

10. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Ben rahatım,sıkıntı yok.

Uslubunuza dikkat etmelisiniz.

Bu size bir uyarıdır.

Keyifli Forumlar.

11. anladım 75-80k dan 8 diroit 600 k kadar bi uri yapıyor
    çok zor dğeil teşekkürler kilitlenebilir

12. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,