Hurda Toplayan Oyuncu Sayısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ÖMER.E tarafından 15 May 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ÖMER.E

ÖMER.E User

Bi kaç gün önce cerrah için tek tek 2800 adet hurda toplamak isteyen çok kişi vardı ama son bi iki gündür herkesi pes etmiş olarak görüyorum :D sizin olduğunuz server durumu ne peki sizdede pes eden var mı

2. Ben sınava hazırlanan biri olarak etkinlik için oyuna giriş yapıyorum genel olarak pes eden fazla kişi yok taktik isteyen olursa hız konfisinde pet ile beraber seri boss saimon arayıp kessin :)

yılmaz749749 bunu beğendi.
  3. bi saimon için neredeyse biribirimizi kesecektik 928 hurdadan sonra pes ettim aslında binlerce saimon mordon kesmek ve çıkmaması beni yordu şansımı kronosta denemek daha iyi olacak :D

ÖMER.E bunu beğendi.
  4. Allahtan bende var hiç uğraşmıyorum :D rastgele takıldım 3 gün 349 hurda yaptımda gereksiz

5. ÖMER.E

ÖMER.E User

:D :D cerrah dükkandayken fakirlik bana bi vurmuştu cerrah gittikten 2 gün sonra anca toparlandım sonra 1m uriden aşağı olmadıgemi geliştirmeler bitene kadar o zamandır bekliyorum

6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Şansınız devam ediyor,pes etmek yok :D.

Keyifli Forumlar.

ÖMER.E bunu beğendi.
  7. ÖMER.E

ÖMER.E User

şu taşlar tükkana bi gelsin almadığım şey olmycak :D :D tek içimi endişelendiren etkinlik bittikten sonra gelmesi :D payment bile gelse alıcam

8. ben cerrahı bırleştrdım 2 gun oldu :)

9. ÖMER.E

ÖMER.E User

helal olsun büyük başarı :D

10. ılk gunler hurda vs verıyordu yaratıklar sımdı yarım saatte 5 hurda, sansına baglı olarak bır plazmid cıkıyor. oran dusunce halıyle oyuncularda pes ettı, bır cerrah tasarımı ıcın degmez onca ugrasa yenı gemıler cıkacak zaten tasarımla ugrasmanın anlamı yok bence.

ÖMER.E bunu beğendi.
  11. GREED

GREED User

Hocam açıkcası oyuna girmeye üşeniyorum ancak evet hurdadan vazgeçtim :)

ÖMER.E bunu beğendi.
  12. ÖMER.E

ÖMER.E User

cerrahı satın alıcam zaten cerrahı aldıktan sonra oyunu bırakacağım için sorun yok :D aegis içinde bi tasarım gelmezse ne anlamı var bu işin hatta durun bununla ilgili konu açayım

GREED bunu beğendi.
  13. _KORSAN_AZ

_KORSAN_AZ User

320 plazmid 1222 hurda cerrah için yardırıyorum ( en azından uğraşıyom :D ) bu arada bu taşlar ayın 20 sinde dükkana gelicekmiş ama paymentle mi satılıcak yoksa uriyle mi bilen var mı ?

ÖMER.E bunu beğendi.
  14. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Oyunun sonu yok,onu yaparsam bunu yaparsam diyen çok arkadaşımız oldu,ama oyun yöneticileri her zaman bir yenilik bulmuşlardır:D.

Yani demek istediğim,daha çok buralardayız :).

Keyifli Forumlar.

ÖMER.E bunu beğendi.
  15. ÖMER.E

ÖMER.E User

:D galiba öyle olacak bi türlü kapanmıyor eksikler

Rehber bunu beğendi.